Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Shots Toys Easy Rider Deluxe Vaginal var 1

Shots Toys Easy Rider Deluxe Vaginal

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Easy Rider Deluxe Vaginal fra Shots Toys er et indbydende onaniprodukt til mænd, der foretrækker diskret sexlegetøj. Easy Rider Deluxe har en neutral indpakning uden billeder, så du nemt kan ha’ den med på ferien eller lign., uden at den vækker opsigt.  Med Easy Rider Deluxe Vaginal får du et realistisk onaniprodukt, der efterligner følelsen af vaginal sex. På indersiden har Easy Rider en blød og rillet struktur, som giver en naturlig følelse, når du onanerer med den. I toppen af den er der et hul, hvor du selv kan styre, hvor meget vakuum og dermed sugende effekt du vil ha'.  Easy Rider Deluxe Vaginal kan bruges flere gange, men det er vigtigt, at du får den vasket og tørret grundigt efter brug. Sådan bruger du Shots Toys Easy Rider Deluxe Vaginal: Fjern klistermærket i toppen. Fjern derefter plastikken i bunden og skru låget af. Hæld glidecreme ned i hullet og så er den klar til brug.

Der medfølger en lille prøve på glidecreme. Prøven er nok første gang du bruger Easy Rider Deluxe Vaginal, så vi anbefaler, at du tilkøber ekstra glidecreme.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Shots Toys Easy Rider Deluxe
Jens Madsen - 1. jan. 2015
Jeg købte dette produkt, med hensigt om at bruge det alene, eller med kæresten. Produktet kom meget diskret fra Sinful, og var forseglet i plastik, så man er sikker på at det er nyt. Indholdet af "dåsen" lugter meget kemikalsk og dette er ikke behageligt, eller acceptabelt af et produkt til onani! Udover den ubehagelige lugt virker produktet som lovet, det er måske lidt stramt, men det kan rengøres let og er godt i brug. Jeg kunne godt tænke mig lidt mere information om hvordan Deluxe udgaven adskiller sig fra den normale udgave, udover den grå farve af indholdet og den diskrete "dåse". Alt i alt er produktet meget godt, men jeg ville købe den normale udgave istedet for.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS