Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Shots Toys Easy Rider Mund var 1

Shots Toys Easy Rider Mund

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Easy Rider Mouth Masturbator fra Shots Toys er et onaniprodukt til mænd udformet som et par bløde læber.

Easy Rider har en blød og rillet struktur indvendig, som giver en naturlig følelse, når du onanerer med den. I toppen af Easy Rider er der et hul, hvor du selv kan styre, hvor meget vakum og dermed sugende effekt, du vil danne omkring penis, mens du onanerer.

Easy Rider kan bruges flere gange. Det er blot vigtigt, at du får den vasket og tørret grundigt efter brug. Brug evt. Pjur Cleaner til rengøringen.

Sådan gør du: Fjern klistermærket i toppen. Fjern derefter plastikken i bunden og skru låget af. Hæld den medfølgende glidecreme ned i hullet, og så er den klar til brug.

Tag Easy Rider med på ferien. Den har en passende størrelse til kufferten. Husk blot ekstra glidecreme!

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
første flashlight
buttlover420 - 23. may. 2015
hej jeg købte den for at prøve hvordan de er og må sige det ikke som det rigtige men det meget dejligt så kan klart anbefales til prisen :D
Brugbar.
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne føles ret lig vagina og anal, men åbningen er ret unik og giver faktisk en lidt anden følelse, når du glider ind. Den har ingen farvenuancer, som den ser ud på billedet, men det gør ikke så meget. Den føles okay, men har det samme problem som de to andre modeller; når man onanerer med den i 'koppen', bliver den enten skubbet ind, så penis skraber mod koppens kant (ikke behageligt!), eller silikonehylsteret bliver trukket ud (hvis mængden af glidecreme bliver lidt lav efter brug), hvilket betyder, at man sidder og fumler med at skubbe hylsteret tilbage i koppen, og det bliver bare noget rod. Så du er nødt til at bruge den uden kop. Det giver en helt unik fornemmelse, men kvaliteten er ikke helt i top her, for den kanal, man glider ind i, er ikke altid centreret, så hvis man ikke er forsigtig, ender man med at trænge ind i muffen. De er også lidt korte, så man kan nemt komme til at skinne gennem ventilationshullet for enden af sleevet. Det kan føles ret godt, men det kan komme som en overraskelse og skabe en del mere rod, hvis man ender i den position. Hvis du er lidt over gennemsnittet bred, knækker de ret let i åbningen. Denne knækkede let efter tre gange brug. Den er stadig meget brugbar, men mangler noget af tætheden og vakuumeffekten. I denne prisklasse er det en udmærket lille sag. Og med lidt fokus på vedligeholdelse kan den holde i langt over et år ved regelmæssig brug.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS