Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Shots Toys Seductive Pussy Masturbator var 1

Oversigt

Seductive Pussy Soft Skin Masturbator er et blødt onaniprodukt, der giver en meget realistisk følelse og som hurtigt tilpasser sig din kropsvarme.

De indvendige riller stimulerer penis for større nydelse og udvendige struktur sikrer et godt greb. Seductive Pussy Soft Skin Masturbator er lavet i et fleksibelt materiale der gør, at den passer til næsten alle penisstørrelser. 

Det er nemt at rengøre produktet med varmt vand og evt. en Sexlegetøjs Rengøring.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Seductive Pussy Soft Skin Masturbator for at få en så nydelsesfuld oplevelse som muligt. Der medfølger en lille glidecreme-prøve i pakken (6 ml).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super duper sex legetøj
Kent andersen - 20. jan. 2014
Da pakken ankom blev jeg helt ekstatisk, havde glædet mig som et lille barn. Jeg gik med det samme i gang med at bruge den og blev ekstremt positivt overrasket og den dejlige følelse som fik af produktet, jeg fik orgasme efter så lidt som 2 minutter, uden at jeg virkelig gik til den. Orgasmen var som noget jeg aldrig havde prøvet før, det rystede i min krop flere minutter efter. Anbefaler produktet til alle mænd som har lyst til at prøve noget andet end deres hånd, og hvis de mangler noget ekstrem stimulation.

Shots Toys Seductive Pussy Masturbator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS