Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Anal Plug Medium var 1

Sinful Anal Plug Medium

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Sinful Anal Plug Medium er en lækker anal plug til dig, der er allerede har eksperimenteret med anal stimulation.

Pluggen har et kegleformet design, der gør den nem at føre ind og den er fremstillet i blød silikone, der er meget behageligt i brug. 

Foden i bunden  gør det nemt at tage Sinful Anal Plug Medium ud igen efter brug, og den fungerer samtidig som en ’stopper’, der sikrer, at pluggen bliver, hvor den skal være.

Vi anbefaler, at du altid bruger en vandbaseret anal glidecreme sammen med Sinful Anal Plug Medium, da kroppen ikke producerer naturlige glidemidler bagtil. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mjoh...
Miss77 - 30. jul. 2015
Ganske udemærket og "nem" at bruge. Vi syntes begge den er fræk at have med i sengen. Meeeen, den er lige lille nok - får ikke følelsen af at være 'fyldt ud' som jeg gik efter. Kan anbefales hvis man ikke er så erfaren med nummi-leg ;-)
Sikker, simpelt og brugervenlig
MT - 24. nov. 2014
Har haft stor fornøjelse af at bruge denne plug. Den er god til mig som nybegynder, da den har en fin størrelse og er nem at indføre. Som bonus oplever jeg desuden, at den er til mindst ligeså stor glæde, når jeg bruger den på min kæreste :-) Nem at håndtere for en førstegangsbruger.
God plug
Par - 14. oct. 2014
Rigtig god plug både størrelse, form og materiale. Fungere som den skal og kan bruges af alle både begynder og erfaren og perfekt størrelse til folk der gerne vil prøve anal sex
Nemt og enkelt
C.C - 12. sep. 2014
Den er nemt at indsætte på min partner og en rigtig god starter for dem som ikke har leget med analsex legetøj før, den sidder som den skal og min partner har stor glæde af den :-).
God størrelse
cuteducky - 31. may. 2014
God kvalitet, dejlig blød overflade, men stadig hård nok til at den er nem at indfører. Er en meget meget simple anal plug, men gør så også den er nem at bruge, og når den først er indført sidder den godt på plads, og falder ikke hele tiden ud igen. Størrelsen er helt perfekt til en nybegynder. Et godt sted at starte hvis man vil prøve det af.
For både hende og ham!
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi anbefaler denne buttplug til både dig, der er alene og på opdagelse, og til dig, der er et par, som vil bruge den. Jeg og min partner synes, den er meget fin i størrelsen, ikke for stor og heller ikke for lille, den giver en dejlig fyldig følelse og trykker på de rigtige punkter og er fremragende designet til at kunne føre den ind og ud, da den ikke er så ru. Den er behagelig for jer begge under samleje, da den fylder og presser dejligt fra analen ind i skeden, og presser på penis, så det føles dejligt stramt og danner et tryk i penis, så den vokser lidt ekstra. Det er helt klart et utroligt klip, det ville være selv til fuld pris!
Maskinoversat fra sinful.se
Smuk
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er bestemt rar at have på, når den er der, men nogle gange glider den let ud under samleje, eller når du bøjer og bevæger dig for meget.
Maskinoversat fra sinful.se
Storartet
Anonymous - 2. apr. 2017
Det var helt fantastisk.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS