Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Automatisk Stroking Masturbation Maskine var 1

Sinful Automatisk Stroking Masturbation Maskine

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
699,00 kr.524,25 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Lad dit sind og din krop smelte sammen, når du forkæles af denne intense, automatiske stroking maskine fra Sinful. Synk dybt ned i det teksturerede sleeve, imens du lytter til en kvindes sexede stønnelyde, der bringer et interaktivt element til din leg. 

Maskinens bløde, strækbare sleeve kan prale af riller og dupper, der sammen skaber et dejligt stimulerende greb, der glider op og ned ad dit skaft. Udforsk de stødende mønstre og opdag, hvordan de forskellige rytmer klemmer om din penis på pirrende vis. 

Brug de medfølgende høretelefoner til at nyde de frække lyde af en partner, der med stor glæde stifter bekendtskab med dit skønne skaft.

Fjern sleevet fra hylsteret og rengør det med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens. 

MærkeSinful
UndermærkeSinful.Tech
Produktvægt (g)800
Fuld Længde (cm)27.5
Indre Dybde (cm)12
Indre Diameter (cm)2.3
Strækbar DiameterJa
StrømkildeH2 USB Oplader
Brugstid (min.)120
Vibrationsmønstre4
Vibrationshastigheder4
Primært MaterialeTPE
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberHul, Opladelig, Stænktæt
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU26848
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
LV - 1. sep. 2023
Den fungerer fint, hvis man bruge den som en "normal" fleshlight - Altså fuldstændig manuelt. Lidt kedeligt sleeve, men det er hvad det er - med nok arbejde, skal man nok komme derhen hvor man vil. Grunden til at jeg købte produktet, var på grund af den automatiske stroke funktion, og den er mildest talt skuffende. Selve strokesne er alt for korte. For at give noget, skal de som minimum køre op og ned over hele penishovedet, men den kører kun frem og tilbage på et meget lille område. Og det er ikke fordi jeg er kæmpe stor. Desuden er de forskellige hastigheder helt hen i vejret. Alt for hurtige til at man kan mærke noget. I min optik burde sådan et produkt have lange strokes, samt hastigheder man kan justere fra langsomme lange strokes og gradvist gøre det hurtigere og hurtigere. Den laveste hastighed på produktet, minder mest af alt om en kanin der knalder. Korte, hurtige strokes. Virkelig skuffende og jeg kan bestemt ikke anbefale den.
Dårligt sleeve
Milo - 13. mar. 2023
Denne er ikke rigtig pengene værd efter min mening. Til at starte med har sleevet meget små riller og "bumps" så man kan dårligt mærke det. Jeg tænker at man skal være over middel størrelse for at kunne mærke noget her, da det føles rimelig slapt og dårligt nok fik noget ud af bevægelserne. Kvindens støn passer heller ikke rigtig med bevægelserne.
Vildt lækker oplevelse
Antonsen - 8. mar. 2023
Jeg har prøvet forskellige maskiner til penis, bl.a. Lovense Max, LELO F1S, OTouch Airturn og Autoblow AI, men denne er faktisk den bedste indtil videre til trods for at den prismæssigt ikke ligger så højt som nogle af de andre. Den har fat om sleevet indeni, hvor den så bevæger sig op og ned af penis, og det giver en ret lækker fornemmelse. Der er forskellige hastigheder og mønstre, så man kan finde sin egen favorit. Hvis jeg skal komme med et forbedringsforslag, skulle det være mulighed for vibration udover "stroking"-bevægelsen. Jeg vil anbefale alle mænd at prøve denne maskine, især hvis man ikke er så meget til vibrerende legetøj, så er denne anderledes.
Køb noget andet
Anonymous - 13. mar. 2024
Ret god sugeevne, men for langsom. Vibrationerne føles utroligt små. Meget løs indeni på grund af for blødt materiale, tror jeg.
Maskinoversat fra sinful.se
Godt tilfreds
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerer godt
Maskinoversat fra sinful.no
Pedel i bil
Anonymous - 4. dec. 2023
Endelig et virkelig lækkert, blødt interiør, som du vil være glad for at rocke med, selv om batteriet er dødt! Den gør arbejdet automatisk, præcis som navnet lover. Det eneste lille minus, jeg kan komme i tanke om, er, at programindstillingerne ikke er særlig lange, hvis du har lidt længere tid i hullet. Men ja, følelsen indeni og den rigtige indstilling vil få dig til at glemme dette og ride den til pinden!
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS