Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful My First One Sexlegetøj Begynder Boks var 1

Sinful My First One Sexlegetøj Begynder Boks

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Drømmer du om at træde ind i en verden af nydelse og opdage de mange glæder ved sexlegetøj, er Sinful My First One Sexlegetøj Begynder Boks perfekt til dig.

Æsken indeholder alt, du skal bruge for at komme i gang med sexlegetøj: Du får en vandbaseret glidecreme, der både kan bruges som den er og sammen med sexlegetøj.

Klitoris vibratoren er ideel til ydre stimulation af klitoris eller kroppens andre erogene zoner, mens dildo vibratoren pirrer dig indvendigt med kraftfulde vibrationer. Træn din bækkenbund med bækkenbundskuglen og opdag, hvordan du får øget følsomhed i skeden, så sex bliver endnu bedre. Anal pluggen har en lille størrelse og er perfekt til begyndere, der ønsker at eksperimentere med anal stimulation.

I æsken finder du også en engelsk A-Z Guide. I guiden kan du læse om kvindekroppen og få inspiration til, hvordan produkterne skal bruges, så du får den allerbedste oplevelse.

Sinful My First One er perfekt til begyndere, der gerne vil eksperimentere med sexlegetøj.

OBS. Klitoris vibratoren bruger 1 AA-batteri og dildo vibratoren bruger 2 AA-batteri, der ikke medfølger.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skøn
Sweetie - 6. sep. 2020
Skøn lille pakke med alt til at starte at finde ud af hvad du kan lide og er til
god boks!
First time - 6. may. 2020
Købte denne boks som skulle være mit første sexlegetøj men bestemt ikke sidste. Det er en perfekt starter boks - Hvis du ikke ved hvor du skal starte, så start her. 5 stjerne herfra ;-)
Pengene værd - godt køb
Lone - 22. oct. 2019
Har ikke erfaring med sex legetøj. Men blev interesseret i denne box, da jeg blev single. Virkelig lækre produkter, god kvalitet... Er kun blevet mere nysgerrig...
Meget tilfreds
Ny - 1. sep. 2019
Har ikke haft den store erfaring med sexlegetøj før. Denne boks virkede som et godt første køb - og den har bestemt ikke skuffet. Har været utrolig glad for alle æskens dele og det af god kvalitet
Rigtig godt førstegangskøb
IWandYou - 18. aug. 2019
Vi har været utrolig glade for at købe denne pakke. Helt uden erfaring med sexlegetøj gav det en god introduktion til de forskellige muligheder. Alt legetøjet er i rigtig lækker kvalitet og glidecremen er fast inventar i dag. Vi har ikke rigtig benyttet bækkenbundskuglen. Vi har særligt været glad for den lille klitoris vibrator.
Sinful My First One
Niels - 30. jul. 2019
Ok sæt til at starte med. Lidt skuffende, at de to batterier medleveret ikke virkede.. En rigtig bedømmelse kræver længere tid.
Super god
SD - 7. jun. 2019
Jeg synes det var meget overvældende at skulle finde ud af hvad jeg gerne ville have og hvad jeg kan lide... Den her boks var super hjælpsom og et rigtig godt første gangs køb!
Udforskning
Sille - 26. mar. 2019
Det er en super god boks, en rigtig god begyndelse til at udforske. Alle produkterne er af god kvalitet. Den lille vibrator er helt fantastisk til at få en til klimaks.
Mit første legetøj
Jenni - 17. jan. 2019
Jeg har ikke rigtig eksperimenteret med legetøj før, men nu følte jeg at det var tid, og jeg er meget tilfreds med indholdet af boksen. Der er så mange muligheder, for hvad man kan købe, og tænkte denne har lidt af hvert, og er et godt sted at starte, og så var titlen jo åbenlys ;) Har altid tænkt på det anale som noget frækt og godt, og den buttplug der var med, beskræftede det bestemt. Generelt er det hele godt, men det er helt klart min farvorit.
Kvalitet for få penge
Lene - 19. aug. 2018
Gode produkter som jeg aldrig havde prøvet før. Det har været spændende at udforske kassens indhold, som har været et lækkert pift i vores sexliv!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS