Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Next Step Anal Boks var 1

Sinful Next Step Anal Boks

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vil du gerne tage din leg med anal stimulation videre til det næste niveau, er Sinful Next Step Anal Boks et godt valg.

Æsken indeholder alt, hvad du skal bruge for at opleve nye former for pirrende anal stimulation: Du får en vibrerende anal plug, der tilfører skønne vibrationer til legen, og en anal dildoen for en fyldigere og mere målrettet stimulation. Dildoen har en sugekop, der giver dig rig mulighed for håndfri leg.

Du får også en analkæde, der er perfekt at bruge under sex eller onani, hvor den forstærker din orgasme, når du trækker den ud lige før klimaks. Æsken indeholder også en anal glidecreme, der er særligt velegnet til analsex og anal sexlegetøj.

I æsken finder du en engelsk A-Z Guide. I guiden kan du læse om anal stimulation og få inspiration til, hvordan du bruger produkterne.

Sinful Next Step er perfekt til dig, der allerede har eksperimenteret en smule med anal leg eller ønsker at komme i gang med det.

OBS. Den vibrerende anal plug bruger 1 AAA-batteri, der ikke medfølger.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kanon god anal træning
Sexbomb - 27. sep. 2022
Vi havde lidt svært med at komme i gang med bagindgangen, men med denne kasse er det gået meget lettere. Super godt trænings værktøj.
God
DP - 9. mar. 2021
Når man som jeg er uden den store erfaring med anal nydelse er denne pakke en fin hjælp. Fik hurtigt lysten til at prøve noget der er lidt større. Kunne dog godt ønske mere power på plugged.
Hit
Miss T - 17. oct. 2020
Det er et super sæt med lidt af hvert. Den med vibrator er dog hittet her. Det er straks blevet sjovere at tage bagdøren
God oplevelse
Hanna - 19. aug. 2020
Jeg var ikke sikker på om det ville være for mig, anal sex. Men jeg er kommet frem til, at det er endnu en måde at få orgasme på. Jeg er rigtig positivt overrasket over oplevelsen og kan kun anbefale denne boks til dem der vil udforske anal sex.
Min første
stina - 27. apr. 2019
Jeg vidste ikke helt om det ville være mig, med det her anal sex. Men jeg har da fundet frem til, at der er endnu en måde at få orgasmer på. Det er fedt at blive så positivt overrasket over egen krop. Jeg ønsker alle får denne oplevelse :-)
Ja tak
Søren - 14. jan. 2018
Efter megen overtalelse af fruen er det endelig lykkes at introducere hende til denne Boks. Guiden har gjort hende tryk og vi har brugt en del tid på at læse den og snakke om hendes grænser. Ud over guiden selvfølgelig er fantastisk - så er produkterne også rigtig lækre at have i hånden. Størrelsen er perfekt - ikke skræmmende men derimod indbydende til endnu mere leg i fremtiden.
Godt til næsten nybegynderen
Fie-Musen - 10. jan. 2018
Et rigtig godt begyndersæt til sådan en som mig, som har holdt lidt igen med analsex. Det er dejligt, at der er flere forskellige typer legetøj til numsen så man kan prøve sig frem. Jeg blev især helt forelsket i pluggen med vibrationer, men min kæreste og jeg har haft glæde af dem alle 3. Guiden gjorde mig tryg og gjorde det nemmere for mig at tale med min kæreste om hvordan man gjorde og hvad jeg måske ikke ville kunne lide.
Ja tak
Anonymous - 13. mar. 2024
Efter megen overtalelse er det endelig lykkedes mig at introducere min kone for denne boks. Guiden har givet hende ro i sindet, og vi har brugt meget tid på at læse den og tale om hendes grænser. Ud over at guiden naturligvis er fantastisk, er produkterne også virkelig dejlige at holde i hånden. Størrelsen er perfekt - ikke skræmmende, men indbydende, så der vil blive leget endnu mere i fremtiden.
Maskinoversat fra sinful.se
Nye højder
Anonymous - 13. mar. 2024
Konen satte virkelig pris på dem, det var et helt nyt niveau i sengen.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS