TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg var 1

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Giv din partner nøglen til din nydelse i form af en lille, diskret fjernbetjening der styrer vibrationerne i det fløjsbløde æg. Vibratoren kan både forkæle dit indre eller bruges til udvendig stimulation.

Ægget har 11 skønne vibrationsmønstre som du kan kontrollere ved at bruge den trådløse fjernbetjening på en rækkevidde op til 10 meters distance eller via knappen på selve ægget før det indføres. 

Prøv at lade din partner styre vibrationerne fra fjernbetjeningen, når I er til koncert eller i biografen. Så skal du ikke bekymre dig om, om nogen hører din frække hemmelighed og kan i stedet give dig hen til nydelsen.

Det vandtætte vibrator æg er beklædt med fløjlsblød silikone, der vil føles endnu bedre efter, at du har påført vandbaseret glidecreme.

Oplad vibratoren via det medfølgende USB kabel ved at indsætte det i hullet ved siden af bogstaverne “DC”. Vi anbefaler kun at oplade ægget, når det er løbe helt tør for strøm. Fjernbetjeningen benytter det medfølgende CR2032-batteri.

Tip! Vibratoren kan også bruges på klitoris, og dens størrelse gør at den kan holdes mellem din partner og dig under samleje for et ekstra nydelsesfuldt element.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS