Vibrator æg

Er du på jagt efter en fræk tilføjelse til din natbordsskuffe er et vibrator æg et godt valg. Her i kategorien kan du finde et stort udvalg af vibrerende æg, der kan styres enten med en tilsluttet fjernbetjening eller en trådløs en af slagsen. Dyk ned i det store udvalg og find din helt egen favorit.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Længde
Indførbar længde
Egenskaber
App-styret (11)
Batteridrevet (18)
Fjernbetjent (42)
Opladelig (41)
Rejselås (1)
Splashproof (6)
Suction Cup (1)
Thrusting Function (1)
Vandtæt (42)
Vibrating (57)
Virtual Reality App (1)
Materiale
ABS-plast (11)
Silikone (47)
Mærke
Adrien Lastic (3)
Amaysin (1)
B Swish (2)
Bang! (2)
baseks (4)
CalExotics (3)
Dorcel (4)
expired_Marc Dorcel (1)
Fantasy For Her (1)
Fifty Shades of Grey (1)
GoGasm (1)
Inmi (1)
Intimina (1)
Lelo (3)
LELO (4)
Love To Love (1)
Lovense (4)
Magic Motion (3)
Master Series (1)
Mjuze (1)
OhMiBod (1)
Realov (1)
Rianne S (1)
Rimba (1)
Rocks Off (1)
Sinful (4)
Svakom (2)
Sweet Smile (1)
TOYJOY (1)
Velve (1)
VIVE (1)
We-Vibe (1)
Whisperz (1)
XOUXOU (2)
You2Toys (1)
Vis alle 61 produkter
Du har set 48 af 61 produkter
Hent flere

Vibrator Æg - Diskret, effektivt og lydsvagt sexlegetøj

Hvad er et vibrerende æg?

Vi kender allesammen scorereplikken “Hvordan foretrækker du dine æg om morgenen?”, men de færreste af os har nok hørt den alternative version “Hvordan foretrækker du dit æg i sengen?”. Det er nemlig en hel del sjovere og lettere at svare på, for alle kvinder foretrækker selvfølgelig et vibrator æg i sengen.

Et vibrerende æg er en lille æggeformet vibrator, der indføres vaginalt. Vibrationerne kan styres via en tilsluttet eller trådløs fjernbetjening. Det er derfor det perfekte produkt til frække parlege, men det kan også sagtens bruges af dig, der er single.

Lad dig ikke narre af den kompakte størrelse. Et vibrator æg er mindst lige så effektivt som de fleste større vibratorer og har mange forskellige vibrationsindstillinger. Det er desuden utroligt lydsvagt, så det kan tages med ud af huset for en diskret og pirrende stimulation i det fri.

Alle varianter giver dig indre stimulation, men derudover så har nogle af dem et ergonomisk design, hvor ægget rammer dit G-punkt helt perfekt for en ekstra intens følelse. Men det er ikke kun til indre stimulation. På grund af den kompakte størrelse kan du let manøvrere rundt med det og bruge det i et frækt forspil, hvor du stimulerer din partner over hele kroppen. Eller du kan varme dig selv op med det ved at lægge det på din klitoris og nyde de intense vibrationer.

Fjernbetjent æg til frække parlege uden for hjemmets fire vægge

Har du nogensinde haft seksuelle fantasier om frække lege i det offentlige rum? Det kan både være på stranden, i biografen eller til den kedelige middag med din partners firma, som du er blevet slæbt med til.

Langt de fleste mennesker har i større eller mindre grad fantaseret om sex i det fri. Med et vibrator æg behøver du ikke længere at fantasere. Det diskrete og lydsvage sexlegetøj kan nemt bruges uden for soveværelset både solo og sammen med en partner. Indfør et fjernbetjent æg hjemmefra, og styr de intense vibrationer via den medfølgende fjernbetjening. Hvis du har en partner, så kan det varmt anbefales, at han eller hun får kontrollen over fjernbetjening (og din nydelse) for en ekstra fræk parleg. De fleste virker på flere meters afstand, så det er kun fantasien, der sætter grænser for jeres leg.

Du kan også nyde dit vibrerende æg hjemme i soveværelset. Her er det igen perfekt som en del af et frækt forspil med din mand, kone, kæreste eller din foretrukne sexpartner. Men du kan som single også få meget ud af det. Du kan f.eks. forbyde dig selv at røre ved dine intime dele, også selv om alt i dig skriger på det. På den måde får du en pirrende og fræk onanileg, som du sent vil glemme.

Trådløst æg for ekstra sjov leg

Vibratorer kommer i mange farver og størrelser. Denne vibrator er som nævnt tidligere æggeformet og aflang. Men du kan også få vibrator æg, der har en mere kreativ form for en endnu mere pirrende og stimulerende oplevelse. Vil du gerne have et i yndlingsfarven lilla? Eller er du mere til en klassisk sort model? Vi har dem i alle regnbuens farver, og vi har helt sikkert også et i din yndlingsfarve. Du finder også et bredt udvalg af populære brands, som blandt andet det anerkendte mærke LELO.

Lige meget hvad dit behov er, så kan du med garanti finde et trådløst æg, der kan være med til at gøre din leg med dig selv eller med din partner til en rigtig stor fornøjelse. Tilføj et vibrator æg til din natbordsskuffe og oplev, hvordan din stimuleringsoplevelse bliver taget til et helt nyt niveau.

Tænder du på tanken om at lege i det offenlige rum, men er du ikke interesseret i at indføre den lille æggeformede vibrator vaginalt, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på vores udvalg af vibrerende trusser. Her vil de pirrende vibrationer i stedet stimulere din klitoris.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk