Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Penisring med Kraftfuld Vibrator var 1

Sinful Penisring med Kraftfuld Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Sinful Penisring med Kraftfuld Vibrator er perfekt for dig, som gerne vil opnå en hårdere og længerevarende erektion.

Penisringen kan bruges både under samleje og onani og er udført i et fleksibelt materiale, som kan strækkes, så ringen passer til de fleste mænd. 

På oversiden har ringen en kraftig vibrator med 7 hastigheder, der forkæler både dig selv og din partner for endnu større nydelse. Vibrationerne styres nemt med knappen i enden af vibratoren. Med helt nye batterier kan den køre for fuld styrke i ca. 30 min.

Sinful Penisring med Kraftfuld Vibrator er vandtæt og kan bruges af mænd i alle aldre, som ønsker en hårdere og mere fyldig erektion.

Obs! Denne penisring anvender 3 stk. LR44-batterier, der medfølger i pakken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
*Bzzzzzzz**ÅÅÅH!*
MBL - 31. jul. 2015
Og jeg skal hilse mange gange fra min kæreste og sige, at du er velkommen tilbage anytime! (spøg til side, så var penisringen et rigtig godt og sjovt supplement til en hyggeaften til stor fornøjelse for mig og min kæreste. Der er god, kraftig vibration, der kan mærkes af begge, og den er MEGET nem at anvende. Eneste ulempe er, at vibratoren ikke bliver på klitoris med lidt større bevægelser - men det kommer nok også an på stillingen).
Penins ring
Sørensen - 15. jun. 2015
En meget kraftfuld lille fætter at få på lem, det kan virkelig mærkes i ens lem/nosser ,samt konen får også kraftige vibrationer på klit/missen. Den giver også en kraftigerer erektioner synes jeg og kan og hjælpe på at få konen med i samme udløsning. Dette vil jeg også anbefale at man påfører lidt glidecreme på penisringen inden man sætter den på.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS