Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Satin Blindfold var 1

Sinful Satin Blindfold

69,00 kr.51,75 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Sinful Satin Blindfold giver en ekstra og pirrende dimension til både forførende forspil og frække sexlege.

Det bløde øjenbind sætter synssansen ud af spil, så kroppens andre sanser skærpes og selv fjerlette berøringer føles endnu mere intense. 

Sinful Satin Blindfold vil bringe den, der har det på, ind i en spændt og forventningsfuld tilstand, hvor alt kan ske.

Blindfoldet er elastisk og passer derfor til alle hovedstørrelser. Elastikken, som går bag om hovedet, er dobbelt, så blindfoldet kan sættes ekstra godt på plads.

MærkeSinful
Produktvægt (g)12
Fuld Længde (cm)18.5
Bredde (cm)8
Omkreds (cm)56
Strækbar OmkredsJa
Primært MaterialePolyester
Andre MaterialerElastik
FarveSort
VaskeanvisningerHåndvask i koldt vand
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU14498
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ringe materiale
Thomas - 19. jul. 2024
Kan ikke anbefales. Stoffets materiale føles alt for plastikagtigt. Det er meget langt fra hvad man forventer af silke satin (selv udført i polyester).
God kvalitet
Nissen - 20. jun. 2024
God kvalitet til prisen
ok
sk - 3. dec. 2023
ok
Fint og fair produkt. Kan fungere, men...
Smulin - 11. oct. 2023
Sinful Satin Blindfold kan bruges som et bind for øjnene, men har ikke den bedste pasform rundt ved næsen, og derfor kan brugeren af de blindfolds se lidt ud, nedad, men dog ikke lige ud eller opad. Et slags indlæg i et stift stykke, men formbart materiale, f.eks. et stykke ståltråd indsyet ved næseryggen, kan evt. løse det minus ved produktet, hvis det er. Ellers et okay produkt til prisen og det er behageligt at have på. Efter min vurderingen, ser produkt billedet en lille smule anderledes ud, end de 2 modtagne blindfolds, men ikke ret meget, idet at der er monteret 2 stk elastisk bånd i hvert blindfold, i stedet for 1, hvilket bare kan være et plus. Der er ikke noget lille stykke påsyet stof på den nederste del af "masken" mod næsen, som anes på produktbilledet på købstidspunktet og anmeldelses tidspunktet, desværre. Det ville evt. kunne eliminere, at jeg og min partner kan se ud under masken, når vi har dem på. Plusser: Godt produkt til prisen. Behagelige at have på. Muligheden for at blindfolde sin partner Minusser: Lidt ringe pasform/ikke anatomisk udformet Man kan se lidt med dem på, nedad. Jeg vil anbefale dette produkt til de nysgerrige, der har lyst til at prøve blindfolds af, måske for første gang, eller til de, der ønsker et relativ billigt blindfold - i behagelig kvalitet, men ikke forlanger perfektion af produktet, samt til enhver, som kan gå på kompromis, at der kan skimtes ud, fra en del af undersiden af masken.
Er fin nok
rap - 9. dec. 2022
Vandt denne som en del af en pakke i en er jeres konkurrencer, ellers hade jeg ikke købt den,. den er helt fin til "begynder" men den sider ikke orden lig fast og glider let af under "sjov og ballade" køb heller en "hel maske" med hul ved munden.
finno
A - 16. mar. 2022
Virker som den skal
Blindfold
Thomas Siegstad - 24. jan. 2022
God
De gør hvad de skal
Øhm - 4. jan. 2022
Ikke noget specielt, holder næsten al lyset ude men kunne godt sidde bedre da de ikke rigtig former sig efter ens ansigt
Fræk og forførende ..
Nielsen - 7. sep. 2021
Det er virkelig frækt og forførende med blindfold og ekstra god tid med sin partner - piv frækt og kan varmt anbefales ..
Det fungere
Den frække - 16. mar. 2021
Det fungere fint
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS