Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Sex Toy Starter Kit Boks var 1

Sinful Sex Toy Starter Kit Boks

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
399,00 kr.199,50 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Sinfuls Sex Toy Starter Kit lader ivrige begyndere eksperimentere med en skøn blanding af sjove, stimulerende produkter. Udforsk G-punkt, klitoris eller anal nydelse - alene eller med en ven!

Brug den begyndervenlige bullet på kroppens sensitive steder eller kom den i penisringen eller butt pluggen. Stram manchetterne om håndledene for at eksperimentere med blid bondageleg, eller brug blindfolden til at øge din sensitivitet, så du venter i spænding på hver erotiske berøring. Smør vibratoren ind i glidecreme og opdag dit G-punkt, når du stimulerer dig selv med bølger af rumlende nydelse.

Boksen kommer med kort (kun på engelsk), der guider dig gennem din nydelsesfyldte rejse til en verden af sensuelt sexlegetøj.

God fornøjelse!

MærkeSinful
Produktvægt (g)302
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberJusterbar, Batteridrevet, Hul, Stænktæt, Vibration, Sexlegetøj bokse
SprogEngelsk, Finsk, Dansk, Svensk, Tysk, Fransk, Hollandsk, Norsk
SKU27738
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God startpakke
en kunde - 20. jun. 2024
Vi købte den her pakke og har indtil videre kun brugt "håndjern" og bind for øjnene, men det i sig selv var alle pengene værd. Kan godt anbefales til andre
Overordnet super tilfreds!
Hyggemus - 16. jun. 2023
Generelt er min partner og jeg super tilfredse med produkterne. Perfekt som starter kit som det jo hedder, og nemt at gå til. Penisringen er super uden bullet i, dog rammer den hårdt ind i bækkenet ved missionær, og endte faktisk ud i et blåt mærke. Buttpluggen er udemærket, det er en personlig vurdering om størrelsen er god som begynder i analstimulering. For mit vedkommende er den en anelse for stor, men med tålmodighed, tillid og tryghed kan man arbejde sig til at det bliver godt, især som ”jomfru” i analbranchen. Med bullet er den god, og stimulerer samtidig penis ved vaginal penetration. Win win. Den lange vibrator har en sindssyg motor og er vanvittig til indvendig stimulering, samt ydre. Kæmpe anbefaling. Håndjernene er gode og behagelige. Ville ønske der var to kæder så man kunne dele hænderne op og sætte fast til eks. Sengegærde osv. dog rigtig gode og kan også spændes tæt sammen så man rigtigt får følelsen af at hænderne er bundet sammen. Masken er god men glider nemt over øjnene da det er (dejligt) satin stof. Alt i alt god oplevelse, forbedringer vil der altid være plads til da det jo er en subjektiv oplevelse. Vil anbefale til par som er nye i sexlegetøj sammen.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS