Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Year of the Rabbit Limited Edition Kit var 1

Sinful Year of the Rabbit Limited Edition Kit

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Nu kan du fejre kaninens år med en skøn trekant af produkter. Sinfuls Year of the Rabbit Limited Edition sættet indeholder Wavy rabbit vibratoren, Playful Geisha kuglen og en blonde g-streng med perlekæde. Så uanset om du er i humør til blandet stimulation, en omgang bækkenbundstræning eller elegante blonder og den pirrende følelse af en perlekæde, har sættet noget til dig.

Bær den lille blonde g-streng på farten og lad perlekæden pirre dig og minde dig om dine frække planer for aftenen. Varm Geisha kuglen op, før den ind og lad hvert klem om silikonelegetøjet øge din lyst til at lege.

Den silkebløde rabbit vibrator er klar til at give dig rystende ben og gelé i knæene med sin dobbelte stimulation. Udforsk de mange vibrationsindstillinger og mærk hvordan din klitoris og dit G-punkt forkæles med dunkende nydelse.

Rengør din rabbit efter brug med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ganske fin rabbit
Tanja - 28. nov. 2023
Jeg synes, at denne rabbit er lidt til den store side, men sådan er vi jo bygget forskelligt 😊. Derudover var jeg lidt ærgerlig over at den ikke er genopladelig, men det er min egen fejl for ikke at læse korrekt. Jeg får fine orgasmer og kan godt lide designet.
God gave til konen
❤️❤️ - 20. nov. 2023
Den tog hun godt imod😂
Generelt god
Nb - 28. aug. 2023
Det er ikke så stimulerende for mig, da den kun kan vibrere det hele på en gang. Jeg foretrækker at man kan skifte tempo på udvendig og indvendigt vibration. Men den er let og materialet er dejligt. Det er personlig præference.
Fantastisk
V - 20. aug. 2023
Den er fantastisk. Den har i løbet af for gange fået mig til at komme hårdt. Den ligger godt i hånden, og de mange forskellige vibrationer er til at øge fornøjelsen til det himmelske.
Virkelig lækkert
Kirstine - 26. jul. 2023
Første stykke legetøj, og helt fantastisk lækkert design og fik orgasme begge steder efter ca 10 minutter Den er nem at få til at ramme de rigtig punkter. Glæder mig til at afprøve de andre fire stykker legetøj jeg har købt
Fantastisk
Kirstine pigen - 25. jul. 2023
Har netop modtaget rabbit idag og jeg er allerede mega fan Den er nem at bruge og er helt vild med alle de forskellige hastigheder, hårdhed og fik orgasme alle steder på en og første gang
Dejligt
Foxymamma - 25. may. 2023
Lækre produkter og fantastisk orgasme
Helt vidunderligt
Anonymous - 8. aug. 2023
Har givet mig mange gode øjeblikke
Maskinoversat fra sinful.se
Helt ok
Anonymous - 9. feb. 2023
Stærke vibrationer og en smule hårde, men gjorde sit arbejde :-)
Maskinoversat fra sinful.se
Delvis god, ikke god pasform generelt.
Anonymous - 9. aug. 2023
Selve produktet føles godt, bortset fra ørerne på stimulatoren, uanset hvad jeg prøvede, sad de bare fast i mig. Så jeg bøjede den bare væk og ville ikke bruge den funktion.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS