Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
SkinOCare Explorationscreme 150 ml var 1

SkinOCare Explorationscreme 150 ml

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Leder du efter en vandbaseret eksplorationscreme, der kan bruges til sex og sammen med sexlegetøj? Så prøv SkinOcare Explorationscreme, der også er kondomsikker. SkinOcare Explorationscreme virker smørende, fugtbevarende og blødgørende så du kan også med fordel bruge den ved tørhed i skeden. Indeholder 150 ml. eksplorationscreme. SkinOcare Explorationscreme er produceret i Danmark.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
hmm
Alexander - 27. jan. 2015
ikke den bedste på nogle måde, den er ikke brugbar i langtid af gangen, kan maks bruge den i 5 min før der skal tilføjes en ny omgang, det er ærgerligt men ikke en jeg vil anbefale til nogle
Explorationscreme der virker...
Ali As - 1. may. 2014
Ikke dem mest sexede tube, men en god Explorationscreme, der virker rigtigt godt og er meget drøj i brug. Prisen er rigtig fair og leveringen hurtig. Så vil helt klart vende tilbage igen :)
Holder virkelig længe
Anonymous - 19. mar. 2014
Glidecremen smører rigtig godt og føles behagelig. Den lugter ikke, og den er meget nem at vaske af. Den er også utrolig drøj i brug, så selv om man bruger rigelige mængder, varer en tube meget, meget længe. Designet på tuben er måske ikke så sexet, men det er en rigtig god creme, som samtidig er billig, så det er helt klart et produkt, jeg vil købe igen.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS