Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Spartacus Doggin Bat Pisk  var 1

Oversigt

Spartacus Doggin Bat pisk er en smal pisk med et godt slag. Lædertippen for enden af pisken er to-delt, og det giver et ekstra hårdt svirp.

Doggin pisken har et godt greb og læder håndtaget gør, at den ikke glider i hænderne, hvis man har brugt massageolie eller silikone glidecreme i legen.

Selve staven af pisken er lavet af holdbart fiberglas.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fræk og elegant pisk!
Marley - 15. aug. 2017
Virkelig en lækker pisk. Kræver præcision. Men når man finder teknikken er den virkelig god - det er nemt at styre intensiteten af slagene. Og ikke mindst at man får virkelig fornemmelsen af at man bestemmer! Hele udførelsen af pisken, dets design. Det er alt hvad man kan ønske i en pisk!
Alsidig pisk
M.A - 10. may. 2014
Efter at have prøvet andre typer af piske, faldt valget på denne. Den er flot udført. Og anvendelses området er stort. Selv ved små klap giver den en lyd der ikke er til at misforstå! De forholdsvis lange læder endestykker og det fleksible skaft på denne pisk kan til gengæld også give et ordentlig rap i numsen hvis man slår til. Denne alsidig pisk kan bruges af alle, om du er begynder eller bare ønsker at udvide dit udvalget af piske.

Spartacus Doggin Bat Pisk

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS