Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Spartacus Japanske Brystklemmer Metal var 1

Oversigt

Ønsker du hård stimulation af dine brystvorter? Så bør du prøve Spartacus Japanske brystklemmer i metal.

Brystklemmerne er smukt designede og giver et hård, intenst pres på dine brystvorter - et pres du selv kan gøre endnu større ved at trække i kæden, der forbinder de to klemmer. Jo mere der trækkes i kæden, jo mere pirring giver klemmerne til brystvorterne. Kædens metal pirrer desuden huden ligesom kædens tyngde også giver legen en ekstra og lækker dimension.

Er du ny i at lege med brystpirring og klemmer, anbefaler vi, at du i stedet for de Japanske klemmer bruger nogle af vores mere blide modeller, hvor presset kan justeres, til en start.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
kvalitet for ringe
Master Greg - 22. jul. 2019
Billigt lavet, gummi dutterne falder af og og de glider for nemt af når der er en smule vægt på.
kvaliteten er for ringe
ian - 24. apr. 2018
designet ligner de gode klemmer af denne type, dog desværre er dette produkt lavet af meget tynd metal, dårligt forarbejdet og virker på mig bare for billigt som et generelt indtryk.
Aw for den! (På den gode måde)
Frk-nysgerrig - 4. jan. 2017
Vildt pirrende klemmer! Der er fantastiske hvis man godt kan li' det gør "lidt" ondt;) Havde lidt problemer med at få dem til at sidde fast i længere tid i starten fordi gummi stykket er lidt glat.. Men efter nogle gange sidder de der bare! Kvaliteten er udemærket til prisen mine holder da;) har brugt dem en del gange:)
Det ku' vær' så godt - og så det faktisk skidt.
Frank - 11. mar. 2016
Alt i alt en god klemme - men jeg har også problemet med at gummidutterne falder af, har prøvet at lime dem fast igen, men det holder ikke ordentligt. Ærgerligt at kvaliteten ikke er helt i top
Gode muligheder, men øv-kvalitet.
Jan - 1. oct. 2015
Meget intense klemmer, der desværre efter meget lidt brug gik i stykker. Gummi-dutten, der sidder på indersiden af klemmen faldt af efter anden gang. Hvis man søger intense brystklemmer, der virkelig klemmer til, så er det helt klart denne type brystklemmer man skal have. Men kvaliteten er ret øv. Kædelængden er dog rigtig god, og kan bruges på mange forskellige måder. Hvis man f.eks. bærer halsbånd med O-ring så er det ekstra stimulerende at føre kæden igennem ringen og på den måde intensivere stimuleringen.
Brystklemmer delux
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er meget tilfreds med produktet, det levede op til vores forventninger, god kvalitet intet der går i stykker efter lidt leg. Det er meget god klemmeevne, så hvis "brugeren" er meget følsom, skal du øve / teste i fred og ro. Meget godt produkt, da man kan eksperimentere meget med kæden! Kæden vejer lidt og er ret robust, så du kan trække meget! Spil sikkert!
Maskinoversat fra sinful.se
Skuffet
Anonymous - 13. mar. 2024
Kvaliteten var sådan, at man nemt kan bøje clipsene, kæden føltes lidt for kort (hvis man fx vil have den i munden), og de silikonepropper, der sidder på, gik af, så snart man trak lidt i kæden. Havde lidt travlt med at få produktet hjem, så jeg valgte at købe disse. Set i bakspejlet havde jeg nok valgt et andet mærke. absolut ikke prisen værd. men ikke helt ubrugelig.
Maskinoversat fra sinful.se
Dårlig kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Desværre ikke så god kvalitet, som vi havde håbet på. Funktionen fungerer godt, med andre ord, de gør deres arbejde, men gummipropperne, der ligger mod brystvorten, hopper ud fra tid til anden. Havde forventet en bedre konstruktion.
Maskinoversat fra sinful.se
God smag, men billig udførelse
Anonymous - 13. mar. 2024
God og kraftig klemme, måske ikke for begyndere, da den klemmer meget godt, selv uden at trække i kæden. Min favorittype af klemmer, da de både ser sexede ud og bider godt. Netop disse (i sort) har et lidt billigt design. De føles ikke særligt vellavede eller eksklusive, og jeg er lidt skuffet over, at de er dyrere end nogle af de andre japanske klemmer, jeg har set. Lidt tyndt og "mudret" metal, og den sorte lak er allerede begyndt at kradse væk, hvor der er bevægelse, efter kun et par gange brug.
Maskinoversat fra sinful.no
Jeg synes, de er gode
Anonymous - 13. mar. 2024
Disse clips er pæne og stramme. Sidder godt og stramt, men er ikke smertefulde at have på.
Maskinoversat fra sinful.no

Spartacus Japanske Brystklemmer Metal

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS