Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Spartacus Metal Penisringe 3 stk var 1

Oversigt

Spartacus Metal Penisringe 3 stk. er ideel til dig, der gerne vil opnå en hårdere og mere fyldig erektion og som allerede har erfaring med penisringe.

Pakken består af 3 penisringe i forskellige størrelser, der enten kan bruges hver for sig eller samtidig for et endnu bedre resultat. 

Brug f.eks. den ene penisring omkring penis alene og sæt en af de andre ringe omkring på penis og pungen. Hvis du vil bruge en ring om både penis og pungen, anbefaler vi, at du sætter ringen på inden rejsning og evt. påfører lidt glidecreme, da det vil gøre påsætningen nemmere.

Spartacus Metal Penisringe 3 stk. kan både bruges under sex og onani. Ringene er lavet i metal og har en indvendig diameter på hhv. 3,2 cm, 4,5 cm og 5,1 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt
Martinis75 - 27. apr. 2021
Super godt kvalitet
sjovt legetøj
per - 8. jan. 2020
Er for små til mig, og det er ikke for at prale af størrelse af min penis, men de er meget små. Flot kvalitet
Sexet metal
Jensen - 13. jan. 2019
Super fint sæt, godt til at finde éns størrelse og samtidig få nogle gode metalringe.
Metal Penisringe
mejerist - 8. jan. 2015
Jeg har næsten lige købt disse metal penisringe og, jeg havde købt dem fordi at jeg i forvejen har købt Spartacus dual metal ring, og dem syntes jeg og min kæreste sidder rigtig godt og ser frækt ud under sex, og jeg bruger da også tit at have dem på hjemme fra, når vi tager ud i byen, det er meget frækt at vide at man har dem på imens man evt. sider og spiser på en café eller er ude og handle ind. Men når det er sagt, så er jeg meget skuffet over dette produkt, fordi de er købt fordi, at der stod det var 3 forskellige størrelser, også gik vi ud fra at det var de samme størrelser som på Spartacus dual metal ringene, men det er det ikke, så vi har kun glæde af den helt store ring, og den mindste ring i dette sæt sådan noget ØV. Mvh. mejerist
Bedste penisring jeg har brugt
Ahmad - 9. mar. 2021
Jeg plejede at bruge silikone penisringe og begyndte for nylig at bruge disse metalringe. De fungerer meget godt. Det er nemmest at tage på inden du får rejsning, ellers kan det vęre meget svęrt. De hjęlper dig med ikke også at komme for tidligt under samlejet
0
Meget flot!
Anonymous - 11. nov. 2019
Den tjener sit formål og mere til, og begge parter er meget tilfredse.
Maskinoversat fra sinful.se
Stenhård
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk pikring. Satte den på med en slap penis. Kærtegn og leg og en stenhård stådreng, som vi begge er meget tilfredse med.
Maskinoversat fra sinful.se
Penisringe af metal
Anonymous - 13. mar. 2024
Et godt sæt penisringe i forskellige størrelser. Perfekt som startsæt, især hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse fast ring der passer til dig.
Maskinoversat fra sinful.fi
God
Anonymous - 13. mar. 2024
De var lige, hvad jeg havde brug for til at fastgøre min strapon, som er af den mindre slags, men også til den store, hvis det skulle være.
Maskinoversat fra sinful.se

Spartacus Metal Penisringe 3 stk

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS