Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Spiky Penis Extension Sleeve var 1

Spiky Penis Extension Sleeve

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Shots Toys Spiky Penis Extension Sleeve er ideelt til dig, der gerne vil styrke din erektion og give din partner ekstra stimulation. 

Sleevet har et tydeligt hovedet og langs hele skaftet er det dækket med bløde dutter, der virker ekstra pirrende for din partner. Dutterne varierer i størrelsen og er fra 04 til 06 mm lange.

Når du vil bruge dit Spiky Penis Extension Sleeve, fører du det ned over din penis, så din erektion føles hårdere og mere fyldig. Du opnår den bedste oplevelse, hvis du smører lidt vandbaseret glidecreme på penis inden påføringen og hvis du sætter sleevet sættes på, imens penis er stiv.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
For lille
P - 7. apr. 2021
Jeg ville ikke sige min kæreste er meget over gennemsnittet, men den er alt for lille til ham. Har dog kommet den på min ladyfinger vibrator, her passer størrelsen, den er dog stadig super svær at få på. Det er meget sjovt at bruge den, men man skal lige vende sig til følelsen af den, det er meget anderledes.
Spikey
Let's test it all - 5. jan. 2020
Som sleeve kan vi ikke bruge den da den er for lille, men min kæreste er også well hung
Ideen er god
MC - 7. mar. 2019
Vi synes begge denne lød sjov, men desværre for lille og meget besværlig at få på af den grund. Brugte dog finger i stedet og det fungerede, men ikke det samme som vi havde i tankerne desværre
Hmm
DD - 19. jan. 2018
Kunne ikke få den på vedhænget, de er alt for små, havde troet de var lettere at strække og få på men skulle nok ha kigget lidt mere på målene. Ellers blødt og lækkert materiale og kan da bruges på fingrene istedet.
Hold da op...
Gudinde pleaser - 30. may. 2017
Denne påhængs-tisser var lige det jeg manglede. Det var dog meget godt 3 minutter inde i vores kønslige leg opnår trunten alså en gevaldig sprøjte orgasme. Kan du forestille dig gejseren på Island, ja cirka det! 10/10
Mønsteret ;)
Anonymous - 13. mar. 2024
Fandens til mønster. Sidder godt og giver så meget stimulation. Orgasme-garanti ;)
Maskinoversat fra sinful.se
Ødelagt
Anonymous - 7. nov. 2021
Der var et lille hul for enden af denne, under glans. Dårlig kvalitet. Den er lidt lille og kort
Maskinoversat fra sinful.se
Spildte penge
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er spild af penge. Alt for lille og umulig at få til at blive siddende. Spild af penge.
Maskinoversat fra sinful.no
Ikke købet værd
Anonymous - 9. apr. 2021
Produktet er behageligt og fungerer sikkert for nogle, men hvis du har en større penis, så passer produktet slet ikke. Strækbart materiale ja, men produktet bliver ikke siddende, hvis du har en større penis. Jeg kan ikke anbefale det selv, men måske kan ejeren af en mindre penis prøve det.
Maskinoversat fra sinful.fi
virkelig lille
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg fik ikke testet produktet ordentligt, fordi det slet ikke passede... Jeg tror, det fungerer godt til en mindre penis, og jeg ville have været interesseret i at teste det, men det var ikke muligt nu.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS