Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sportsheets 5 Dels Hog Tie og Manchet Sæt var 1

Sportsheets 5 Dels Hog Tie og Manchet Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Med dette populære bondage manchet sæt, får I uanede muligheder for vild leg. Sættet består af 4 kvalitets manchetter i høj kvalitet og en O-ring samler, beregnet til at spænde de 4 manchetter fast til. Manchetterne er meget bløde at have på og efterlader ingen mærker på huden. Sættet kan bruges til fiksering på mange forskellige måder, og det er kun jeres fantasi, der sætter grænser. Manchetterne er af en sådan kvalitet, at de er meget velegnet til vild leg.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fint til prisen
P - 13. jan. 2019
Købte de billige for lige at prøve og de var en anelse bedre end ventet faktisk. Hun kunne lide det og det varer ikke længe før vi går all-in med luksus udgaven
Funktionel og behagelig
L - 29. mar. 2014
Manchetterne er bløde, funktionelle og behagelige. De er blid mod huden, så de efterlade ikke nogle dybe mærker, som reb godt kan gøre. Kan bruges lige som man ønsker dem. Man kan undlade at bruge O-ring samleren, og i stedet for brug reb hvis man ikke ønsker at, rebet skal have direkte kontakt med huden. Din partner eller dig selv får ikke nemt ved at undslippe, så i kan lege jeres kinky leg i fuld nydelse. Prisen er ikke værst eftersom at, de manchetterne der bliver lavet i læder, godt kan koste dig 100-300 kr. mere. God fornøjelse.
Godt sæt
Lars B. - 4. jun. 2013
Dette sæt har den ønskede effekt og er meget fleksibel til håndleds vidde. Den kan også bruges på små håndled, så tøsen ikke slipper fri. Sættet kan bruges til mange funktioner. Manchetterne er behagelige at have på. Det lever fuldt ud op til mine forventninger. Virkelig hurtig og diskret levering
En rigtig god oplevelse
Heidi - 22. may. 2013
Min kæreste overraskende mig med dette sæt en aften efter arbejde og sikke en god overraskelse det var. Vi havde ikke prøvet bindelege før så det var rart at kunne starte forsigtigt ud med bløde manchetter.
Havde nok købt bedre kvalitet
Valshoreil - 11. may. 2013
Umiddelbart virker produktet ganske udenmærket. Jeg vil dog sige at det er for nemt at komme ud af, og jeg er bange for at det kan give sig hvis hun virkelig vil ud. Havde jeg vidst det havde jeg måske investeret penge i en dyrere/bedre/mere solid lignende pakke løsning.
God til begyndere
M&M - 13. nov. 2012
En rigtig god måde at afprøve de mere kinky sider af sexlivet. Manchetterne er bløde, flexible og behagelige at have på. Lukningen er fast, men nem at åbne. Et godt produkt til prisen.
BH-sæt
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette sæt opfylder den ønskede effekt og er meget fleksibelt med hensyn til håndleddenes bredde. Det kan også bruges på små håndled, så pigen ikke bliver løs. Sættet kan bruges til mange forskellige funktioner. Manchetterne er behagelige at have på. Det lever fuldt ud op til mine forventninger. Virkelig hurtig og diskret levering.
Maskinoversat fra sinful.se
Velcro?
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg var først overrasket over, at det var velcromanchetter. Min kæreste, derimod, var meget tilfreds. Krogene virker meget praktiske! Det er meget nemt at komme løs på få sekunder med hogtie, når jeg rækker ind i velcroen. Det gør det mindre kinky, men bedre for begyndere, som vi er. Jeg tror ikke, jeg ville have været i stand til at komme fri med ren styrke, og krogene gør det nemt at være kreativ. Manchetterne er meget bløde og behagelige. Vi glæder os til at prøve flere :) Vi har allerede masser af ideer til andre måder at bruge den på.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS