Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Sportsheets 7 Dels Fantasy Bondage Kit var 1

Oversigt

Med dette bondage kit får I mange forskellige muligheder for erotisk udfoldelse. Sættet er ideelt til jer, der gerne vil prøve lidt forskellige ting – enten med et produkt af gangen eller flere i sammenspil med hinanden. Sættet indeholder: 4 manchetter, 2 justerbare stropper og 1 læder blindfold. Manchetterne kan bruges til både hænder og fødder, og med de 2 stropper kan I binde hinanden til fx sengen eller døren. I kan også bruge to af manchetterne til at lave et frækt halsbånd. Der er mange muligheder med dette bondage kit. Manchetterne er dejlige bløde og meget behagelige at have på. Efterlader ikke mærker i huden.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Leverer dejlig sanseoplevelse
Emma - 11. mar. 2013
Dejlige produkter med et hav af muligheder - Det er næsten kun fantasien der sætter grænserne. Hvis man vil føle sig 100% spændt fast er disse manchetter nok ikke de rigtige, for man kan godt komme ud af dem uden at være den store udbryderkonge. Jeg har været ret tilfreds med mit køb af dette kit og synes blindfoldet giver prikken over i'et til en allerede lækker sanseoplevelse.
Leverer dejlig sanseoplevelse
Emma - 11. mar. 2013
Dejlige produkter med et hav af muligheder - Det er næsten kun fantasien der sætter grænserne. Hvis man vil føle 100% spændt fast er disse manchetter nok ikke de rigtige, for man kan godt komme ud af dem uden at være den store udbryderkonge. Jeg har været ret tilfreds med mit køb af dette kit og synes blindfoldet giver prikken over i'et til en allerede lækker sanseoplevelse.

Sportsheets 7 Dels Fantasy Bondage Kit

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS