Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Sportsheets Blødt Blindfold var 1

Oversigt

Forfør hinanden med dette blindfold og væk alle andre sanser end synssansen til live.

Når I bruger blindfoldet, vil I opdage, hvordan det vil føles helt anderledes at kysse, røre og elske. Den af jer, der ikke kan se, vil få en helt anden oplevelse end normalt.  Når alt er mørk omkring én, mærker man sin partner på en helt anden måde.

Blindfoldet er lavet af blødt stof og derfor meget behageligt at have på. Det er one size og passer til alle hovedstørrelser.

MærkeSportsheets
Produktvægt (g)12
Primært MaterialePolyester
Andre MaterialerElastik
FarveSort
VaskeanvisningerHåndvask i koldt vand
SprogEngelsk
SKU11557
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækkert produkt
Big Al - 2. mar. 2022
Lækkert og behageligt
Okay
Begynder par - 1. mar. 2022
Behandling og have på. Kunne passe lidt beder til folk med runde kinder
Dækker ikke
Kevin - 2. dec. 2021
Produktet dækker ikke øjnene helt, hvilket er lidt skuffende!
Fint produkt til prisen
Mr. N - 27. jul. 2017
Meget behageligt stof og er mere effektiv ifht. at holde lys ude end andre blindgolds i samme kategori. Graden af hvor meget lys der lukkes ind afhænger af højden på næseryggen. Ikke helt godt nok til mig (pga. større næse), men passede konen perfekt! Vi havde ikke brug for justeringer af elastikken, men kan godt se, at det ville være en god feature for folk med mindre hoveder. Dejlig blødt stof og blindfoldet sidder til uden at genere med syninger eller lignende. Det holder nok ikke for evigt, men det afspejles også i prisen.
Pirrende blindfold
Martin - 30. jul. 2015
Ens sexoplevelse kan hurtigt blive meget pirrende med dette blindfold. Det skaber en masse nye muligheder til sexlivet. Blindfoldet er lavet af noget blødt stof, hvortil der er en elastik, der har til formål at holde den på plads. Både min kæreste og jeg fandt, at elastikken er lidt for løs. Vi så gerne at den strammede lidt mere, således den sad bedre fast. Det sagt, så er kvaliteten god og prisen er passende - alt i alt et godt biddrag til sexlivet. Hvis du har et lidt større hoved end gennemsnittet, så er dette et perfekt købt. En betinget anbefaling herfra :)
Rigtig effektiv, men lidt skrøbelig.
Oliver - 8. may. 2014
Dækker virkelig godt til normale, aflange og små hoveder, kan også bindes i knuder bagpå uden ubehag for nogen parter, og giver ingen mulighed for at se hverken under, over eller til siden når de benyttes. De går dog lidt nemt i stykker i syningen, men kan stadig bruges selv med mindre skader uden tab af effekt.
Lidt for lang snor
TT - 15. oct. 2013
De gør det de skal, lukker lys ude. Men man kunne godt have lavet en justeringsmulighed for remmen. Det er ikke så sexet at binde knude på det, men det var desværre nødvendigt. Udover ovenstående så er det meget behageligt at have på, der er ingen hårde kanter eller syninger til at irritere, hvilket igen gør at man kan fokusere 100% på partneren.
Slip fanatsien løs...
Marianne - 25. sep. 2012
Dejlig blød kvalitet, der holder lyset helt ude. Elsker følelsen af total hengivenhed, når jeg ikke har kontrol og ved, hvad hans næste træk er. Brugte også bindebånd og ørepropper samtidig. Prøv det, det er meget pirrende at få neddæmpet sine primære sanser og kun bruge føle, lugte og smagssanserne....
Kunne have været bedre
Anonymous - 13. mar. 2024
Tog chancen med disse i håb om, at de ville dække bedre end de billige, men der var ikke meget forbedring. Strikken er ikke særlig elastisk og passede ikke lige godt på begge. Det burde have dækket bedre i betragtning af designet, og det var let at se ud på undersiden. Plus for, at den ikke strammer om næsen, og at den sidder behageligt på hovedet.
Maskinoversat fra sinful.no
Blind nydelse
Anonymous - 12. jul. 2018
Et vidunderligt element at have bind for øjnene. Det vækker de andre sanser. Lidt pres på øjnene.
Maskinoversat fra sinful.fi

Sportsheets Blødt Blindfold

Valgt Farve:
139,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS