Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Sportsheets Jam Dør Sex Gynge var 1

Oversigt

Med denne Sportsheets Door Jam Sex Sling sex gynge til døren kan I udforske et væld af stimulerende sex stillinger og nyde godt af de vægtløse, gyngende bevægelser. 

Sexgyngen er ideel, hvis I helst vil undgå at sætte kroge i loftet. I kan hurtigt sætte den op og tage den ned og derfor være helt diskret omkring jeres ”gyngende” sexliv. Dørgyngen er også ideel til rejsen, fordi den netop ikke kræver krog i loftet. Før gyngens stropper op over døren, luk den og I er nu klar til leg. Gyngen kan indstilles i flere forskellige positioner. Selve gyngen består af 1 bred strop til numsen og derudover 2 stropper til benene, 2 metal håndtag og 2 remme, som også kan bruges til at holde fast i. Gyngen er lavet af slidstærk nylon og kan bære op til 145 kg. Det er vigtigt med en solid dør, når I vil bruge gyngen.

MærkeSportsheets
Produktvægt (g)788
Primært MaterialePolyester
FarveSort
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU12345
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Thumbs up
AntonS22 - 12. may. 2022
Thumbs up
Storartet
Anonymous - 1. feb. 2022
Igen tak, der var et problem med levering, men jeg har aldrig set et websted, der er så lydhørt problem løst i 2 e-mails produkter er top valg af sortiment er komplet og til alle priser! Jeg har bestilt fra flere steder, og jeg er skuffet over ikke at have opdaget denne før. Jeg anbefaler det med mine lukkede øjne! Tak skal I have
Maskinoversat fra sinful.fr
Sexlegetøj
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har smalle døre på grund af det gamle hus, men det er ikke noget problem. Rigtig gode justeringsmuligheder, og stropperne er også stive. Virkelig værd at prøve, og prisen er OK.
Maskinoversat fra sinful.fi

Sportsheets Jam Dør Sex Gynge

549,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS