Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sportsheets Bondage Sæt til Sengen var 1

Sportsheets Bondage Sæt til Sengen

489,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Sportsheets Bondage Sæt er for jer, der ønsker at binde hinanden til sengen eller døren. Lad den ene af jer tage kontrollen og den anden bare overgive sig til den rene nydelse.

Sættet består af 4 behagelige manchetter, som I kan bruge til at binde både hænder og fødder. Der medfølger også fire stropper, som er beregnet til at holde sættet sammen under sengen eller bag en døren, hvis det er det i vælger, at bruge dem til. 

Stropperne måler hver 1,52 meter og kan justeres i størrelsen. 

Bondage sættet er produceret i slidstærkt nylon og kan derfor holde til lidt af hvert.

MærkeSportsheets
Produktvægt (g)360
Fuld Længde (cm)152
Bredde (cm)5.3
Primært MaterialeNylon
FarveSort
SprogEngelsk
SKU11076
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super lækker
Shh - 15. mar. 2022
Kæresten og jeg valgte dette produkt, da vi nogle gange er lidt for dovne til at bruge reb og/eller bondagetape. Det er et super lækket produkt og føles blødt og lækkert rundt om håndled og ankler. Hvis man lægger den under sin topmadras og ikke hele vejen ned under sengen, kan det være let at rive således, at topmadrassen bare bliver revet med. Men hvis man lige finder en løsning på det, så er det et 10/10 produkt!
Virker perfekt
M og M - 25. oct. 2020
Helt gennemført sæt der er nemt lige at hive frem når først man en gang har lagt det under madrassen. Det skjules fint når man ikke bruge det og tager kun 2min så ligger man helt fastspændt. Mancetterne er meget bløde og behagelige - samtidigt med de er umulige at slippe ud af selv.
Super frækt og ikke for intimiderende
Mr. - 20. dec. 2019
Dette sæt lever virkelig op til beskrivelsen. Det er mobilt, praktiskt og diskret. Det kan perfekt kombineres med andre fastlåsende produktet samt sanselegetøj, og jeg er personligt blevet meget glad for det! Så kan varmt anbefale dette til de som enten har en indre dominans, som skal slippes løs, eller de som ønsker at miste muligheden for kontrol. - og som et plus blev pakken leveret overraskende hurtigt.
virker
benny - 19. jan. 2018
virkede efter hensigten
Super fint køb
NellieNot - 14. oct. 2016
Sættet virker som det skal. Behagelig. Fræk. Hjælper med at udlever nogle fantasier og dyrke dominans. Kan nemt justeres til at passe til sengen størrelse. Pris okay, men kun 4 af 5 stjerner fordi det er lidt dårlig kvalitet. Men man får hvad man betaler for. Selvom jeg synes 399kr er ret meget for noget som kunne havde kostet en smule mindre.
Perfekt når du lige lyster
MN - 21. aug. 2012
Mig og min kæreste har investeret i dette super fede sæt fra Sportsheets. Det fede ved sættet er at vi har det fastspændt på sengen hele tiden så når vi lige er i humør til lidt anderledes kinky sex har vi det lige ved hånden. Fordelen er at vi kan "gemme" stropperne inde under topmadrassen og når vi så lyster kan vi nemt finde stropperne frem. Kan kun anbefale dette sæt i en lækker kvalitet med bløde men dog holdbare aftagelige manchetter.
Et fantastisk produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Som nybegynder sammen med en, der har erfaring med dette, indså vi begge, at dette var gode sager. De er behagelige at have på, og for en som mig, der ikke er helt vild med lak og læder på mig selv, føltes de også ret sexede. Jeg har ikke testet dem så meget endnu, men både hun og jeg blev så stramme, at vi ikke kunne nå derhen, hvor vi ville, samtidig med at det ikke var så stramt, at det gjorde ondt. Men jeg er ret sikker på, at man kan stramme dem så meget, at det gør ondt, hvis det er det, man vil. Anbefalet.
Maskinoversat fra sinful.no
Rigtig godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det tog os lidt tid at få sættet ind under sengen, men da det først var på plads, var det præcis, hvad vi havde håbet på. Håndleds- og ankelmanchetterne passer godt og føles behagelige mod huden. Stropperne er nemme at stramme og løsne. Et rigtig godt produkt
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS