Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
SToys Håndleds Manchetter Læder Smalle var 1

Oversigt

Håndleds manchetter i god og holdbar kvalitet.

SToys læder manchetter er produceret af læder. De er yderst behagelige at have på, og indersiden er dejlig blød.

Manchetterne lukkes med et simpelt justerbart spænde, så de passer til stort set alle håndleds størrelser.

Manchetterne kan spændes sammen med den medfølgende krog.

MærkeSToys
Produktvægt (g)175
Fuld Længde (cm)21
Bredde (cm)5.5
Omkreds (cm)27
Strækbar OmkredsJa
Primært MaterialeLæder
FarveSort
SprogEngelsk
SKU11671
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Burde være standard på alle sengegavle
DirtyOldMan - 3. aug. 2018
De gjorde stor lykke. Monteret på hver side af sengegavlen, med en metal ring og sorte strips, samt en ekstra karabinhage, løb min veninde ingen vegne. Til fælles glæde. Kan absolut anbefales. Også i andre rum end soveværelset. Kun fantasien sætter grænser!
Wow! Virkelig lækkert produkt!
Katie - 20. mar. 2016
Vores første manchetter herhjemme og de er bare helt fantastiske! Materialet er lækkert og læderet blødt. Lette at lukke og kan spændes sammen med fx en karabinhage. Bløde at have på og meget behagelige også til lang i længere tid. 5/5 stjerner herfra!
Lækker, lækker, lækker
Zafir2 - 17. nov. 2014
Helt igennem lækre manchetter, dejlige at røre ved og behagelige at have på. Former sig efter håndleddet når de bliver varme, og bliver derfor endnu rarere at have på. De er robuste uden at være klodsede, og man er ikke i tvivl om at de nok skal sørge for at bærerens hænder bliver hvor de skal!
Et uundværligt værktøj!
Odal - 11. feb. 2014
Virkeligt overraskende lækker kvalitet til en meget rimelig pris. Et alsidigt stykke "værktøj" som har uendelige anvendelsesmuligheder. Kan bruges både på håndled og ankler, og skulle man have kun én ting i sin "uartige kasse", så er dette sæt bestemt et godt bud. Kan sættes sammen med den medfølgende karabinhage (som kan åbnes af personen som har manchetterne på) men bør kombineres med reb, og så er hele verden pludselig en legeplads, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvor man kan binde og lege. Er I i tvivl om hvor I skal starte, og er budgettet lidt stramt - så start her.
Lækre manchetter
Anne - 24. jun. 2012
Et par virkeligt lækre manchetter, især til prisen. Læderet er dejligt blødt, og de passer fint til selv små håndled. Personligt er jeg ikke så vild med 'pyntenitterne' som er hele vejen rundt, men de er til at leve med, og rimeligt diskrete i forhold til, hvad der ellers er på markedet :)
kanon
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi købte dem, fordi hun har meget smalle håndled (14,5 cm), og de fungerer rigtig godt. Problemet, når man kigger, er, at der sjældent står, hvilke størrelser de passer til. Disse var vidunderlige, passede ordentligt, og du føler, at det er kvalitet på dem. Den eneste klage er, at d-ringen ikke er hel, men kun er bøjet rundt om læderet, men du skal lege ret hårdt, før du bøjer dem, hvilket ikke er sket for os endnu, men vi har kun haft dem i 2 uger. køb ankelbøjlerne og den justerbare spredestang, og der er ingen grænser for, hvor sjovt det er.
Maskinoversat fra sinful.se
Det kan ikke blive mere bekvemt
Anonymous - 13. mar. 2024
Kvalitetsfornemmelsen var langt over forventning, virkelig blød og bøjelig. Det er ikke noget problem at bruge disse i lang tid uden gnavesår eller lignende, som jeg har oplevet med mange andre manchetter. Købte ankelmanchetter i samme serie, som jeg også kan anbefale.
Maskinoversat fra sinful.se

SToys Håndleds Manchetter Læder Smalle

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
379,00 kr.322,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS