Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
SToys Sort Læder Halsbånd var 1

SToys Sort Læder Halsbånd

299,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Ønsker du et sort læder halsbånd, der er behageligt at have på så er Stoys læder halsbånd noget for dig. Halsbåndet er glat og blødt på indersiden og det kan desuden justeres i 8 størrelser, så det passer til alle. Stoys læder halsbånd er udstyret med en metalring foran, så det nemt kan fastspændes.

MærkeSToys
Produktvægt (g)110
Fuld Længde (cm)54
Bredde (cm)5.5
Omkreds (cm)40 | 54
Strækbar OmkredsJa
Primært MaterialeLæder
FarveSort
SprogEngelsk
SKU11669
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Halsbånd
Mistress - 29. jun. 2018
Glemte lige alle stjernerne i min bedømmelse, så de er her
Fantastisk halsbånd!
Morten - 26. aug. 2014
Min kæreste og jeg elsker det! Første gang hun fik det på, var hun netop trådt ud af badet. Jeg havde blindfoldet hende og bad hende dufte til halsbåndet, der dufter dejligt af læder. Hun blev helt vild da hun fik det på og faldt straks ind i rollen som min villige slave. Ringen i halsbåndet er god til en hundesnor eller til at lade en brystklemme løbe i gennem. Overraskende blødt og behageligt at have på - også i længere tid ;-) Halsbåndet er blevet til et fast lege-ritual for os - når hun får det på er hun klar til at lege.
Lækker kvalitet til prisen
odal - 10. feb. 2014
Vi havde bestemt ikke forventet at få noget der føltes så lækkert, til så små penge. Rigelige justeringsmuligheder til at passe enhver størrelse, og både æstetik og holdbarhed i særklasse. Kan varmt anbefales både til begyndere og øvede. Føles lækkert, dufter lækkert, og fungerer lækkert.
super fedt halsbånd
Brian - 12. jul. 2012
Det er et super lækker halsbånd som sider rigtig godt. Det kan nemt tilpasses halsen så det ikke strammer for meget. Det er god kvalitet og sider godt på halsen.
Kraven er en turnon.
KinkyCouple - 9. sep. 2018
Med dette halsbånd er vores kinky udstyr komplet. Den ser rigtig fin ud, og min kone kan også godt lide, at jeg giver hende den på. Dette sammen med fodlęnker og stropper om hendes ben gųr, at hun kan bindes i mange stillinger, til ględe for os begge. Jeg kan varmt anbefale det. Kųb gerne en snor eller små lyskęder.
0
Stilfuld halskæde
Anonymous - 1. mar. 2018
Halskæden er stilfuld og ser meget flot ud på den rigtige person. Den er ret behagelig, men materialet føles lidt svagt. Jeg får fornemmelsen af, at den er mere til pynt end til de virkelig hårde skud (hvilket er ok, hvis man er klar over det). Den samlede længde af halskæden er nok til selv større halse, men bemærk, at den brede del ikke er så lang og derfor er bedst til kvinder, der ofte har lidt smallere halse. Jeg synes, halskæden er stilfuld og til at betale.
Maskinoversat fra sinful.se
Som lovet
Anonymous - 13. mar. 2024
Halsbåndet er behageligt at have på i længere tid ad gangen. Den er godt polstret. Tommelfingeren op
Maskinoversat fra sinful.no
Min favorit lige nu.
Anonymous - 13. mar. 2024
En af mine første introduktioner til halsbånd, og jeg er meget tilfreds. Materialet er af høj kvalitet og giver god komfort i længere tid, og det lykkedes mig endda at falde i søvn med det i en time eller to, en gang da jeg hvilede mig lidt. Den sidder godt, og der er ingen chance for at få den af med magt. Jeg er meget tynd og har mindre proportioner end gennemsnittet, så det er ikke alle ting, der passer mig, men den her sad perfekt. Min eneste kritik er, at hvis man har den ret stramt på, kan den blive lidt klistret, hvis man sveder. Det er ikke et alvorligt minus i min bog, men det er noget, man skal tænke over, hvis man går op i den slags, og det påvirker ikke min fornøjelse. Alt i alt kan jeg varmt anbefale dette produkt! Det giver mig en fantastisk følelse, når jeg har det på, og jeg kan kun spekulere på, hvor meget bedre det ville være, hvis jeg havde en partner.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS