TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Strict Bondage Board var 1

Strict Bondage Board

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvem drømmer ikke om en transportabel sex dungeon? Med det fantastiske Bondage Board fra Strict kan du kontrollere og fastholde din sub overalt.

I sin fulde længde er boardet 108 cm langt og 61 cm bredt, og der er således god plads til at din partner kan placeres i præcis den stilling, du drømmer om.

Langs kanten er placeret hele 14 D-ringe, som tillader et utal af variationsmuligheder. Sæt din sub fast med reb, manchetter, håndjern eller hvad du lyster og nyd at have den fulde kontrol, også når I ikke er hjemme i soveværelset.

Bondage boardet kan nemlig foldes sammen til halv størrelse, så det er både nemt og diskret at medbringe på rejser, hed weekend eller blot en tur i skoven.

Det solide træbræt er overtrukket med blødt skumfyld og PU-læder, så det er et både behageligt og elegant stykke BDSM-tilbehør, som især vil tiltale den kræsne og kvalitetsbevidste bondage entusiast.

Bemærk: Manchetter medfølger ikke.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS