TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Swede Supreme Silikone Glidecreme 120 ml var 1

Swede Supreme Silikone Glidecreme 120 ml

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Silicone supreme er en drøj og allergivenlig silikonebaseret glidecreme. Den gør huden glat og silkeblød og er perfekt til massage både uden på kroppen og intimt. Silicone supreme er ideel til sex og elskov, da den bevarer glideevnen meget længe.

Glidecremen er produceret af 100 % ren silicone og er meget koncentreret og drøj. Den tørrer ikke ud eller klistrer. Silicone Supreme er uparfumeret og neutral i smag og duft, og så er den kondom-sikker. Dispenseren giver nøjagtig dosering og sikrer en god hygiejne.

Silikone glidecreme må ikke benyttes sammen med sexlegetøj, der indeholder eller er produceret af silikone. Brug i stedet en vandbaseret glidecreme i den forbindelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækker silkeblød glidecreme
Har prøvet mange Silikonebaseret glidecreme men denne slår alle. Glideevnen er perfekt og det bedste af det hele er at den ikke fedter på samme måde som andre... Læs mere
Mia - 21. aug. 2012

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS