Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Swede Supreme Silikone Glidecreme 120 ml var 1

Oversigt

Silicone supreme er en drøj og allergivenlig silikonebaseret glidecreme. Den gør huden glat og silkeblød og er perfekt til massage både uden på kroppen og intimt. Silicone supreme er ideel til sex og elskov, da den bevarer glideevnen meget længe.

Glidecremen er produceret af 100 % ren silicone og er meget koncentreret og drøj. Den tørrer ikke ud eller klistrer. Silicone Supreme er uparfumeret og neutral i smag og duft, og så er den kondom-sikker. Dispenseren giver nøjagtig dosering og sikrer en god hygiejne.

Silikone glidecreme må ikke benyttes sammen med sexlegetøj, der indeholder eller er produceret af silikone. Brug i stedet en vandbaseret glidecreme i den forbindelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækker silkeblød glidecreme
Mia - 21. aug. 2012
Har prøvet mange Silikonebaseret glidecreme men denne slår alle. Glideevnen er perfekt og det bedste af det hele er at den ikke fedter på samme måde som andre silikoneglidecreme. Jeg bruger den både til barbering, intimmassage og alm. sex. Alt i alt 5 STORE stjerner herfra.
Det bedste, jeg har prøvet
Anonymous - 13. mar. 2024
Klart det bedste glideprodukt for mig og min partner, holder længe, man skal ikke bruge meget for at glide godt og derudover er det i en frygtelig glat pumpeflaske for at mindske risikoen for, at der kommer "forkerte" bakterier i flasken, og det er nemt at undgå fx skruelåg!
Maskinoversat fra sinful.se

Swede Supreme Silikone Glidecreme 120 ml

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS