TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Flip Hole Silver Masturbator var 1

TENGA Flip Hole Silver Masturbator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Tenga Flip Hole Silver er et onaniprodukter, der giver dig en meget realistisk og stimulerende følelse – og endda mere til. Takket være det indvendige og meget detaljerede silikone-mønster med krystal strukturer opnår du med Flip Hole Silver en meget intens stimulation.

Krystal strukturerne skaber nogle "skarpe" kanter, som naturligvis ikke skærer men derimod føles meget strammende og stimulerende omkring penis.

Flip Hole har et stilrent og diskret ydre og ligner på ingen måder et onaniprodukt. Den er dog noget af det bedste, du kan opleve inden for sexlegetøj til mænd.

Flip Hole er udstyret med fleksible sider, så du uden besvær kan klemme, massere og stimulere din penis. Ved at trykke luft ud af Flip Hole kan du danne vakuum og således skabe det tryk om penis, som du finder passende.

Tenga Flip Hole er det første onaniprodukt i verden, som kan åbnes. Dette gør produktet super hygiejnisk og meget nemt at rengøre.

Tenga Flip Hole er 100 % manuel og bruger hverken strøm eller batterier. Der medfølger 2 prøver på glidecreme.

TESTVINDER: Tenga Flip Hole er blevet kåret til det bedste sexlegetøj til mænd på BT.dk.

Tenga Flip Hole fås også i en hvid, sort og rød udgave - alle har de hver deres indre struktur. Find også dem her i Sinful.dk shoppen.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS