TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

TENGA

Japanske TENGA har mildest talt taget hele erotikbranchen med storm, når det gælder sexlegetøj til mænd. De meget simple og brugervenlige produkter er af en sådan kvalitet, at de har gjort mænd i hele verden meget begejstrede. TENGAs produkter varierer fra de simple onaniæg til de noget mere avancerede Flip Hole-produkter.

TENGA - Verdenskendt og æstetisk sexlegetøj til mænd

Da TENGA tog hele verdenen med storm

Japanske Koichi Matsumoto startede ud som automekaniker. I et årti arbejdede han dagligt med ventiler og cylindre, indtil han en dag fik en lys ide: Hvorfor ikke bruge designet fra en bilmotor til at skabe nyt og spændende sexlegetøj med et lækkert og indbydende udtryk? Og med det var TENGA født. Mærkets første onaniprodukter blev lanceret i 2005, og siden da er der kommet flere og flere spændende produkter til. I mærkets store udvalg af onaniprodukter til mænd kan du finde noget for enhver smag, til ethvert behov og i alle størrelser.

Tenga er et japansk ord, der betyder flot arrangeret og elegant. Det blev oprindeligt brugt til at beskrive japanske kvinders smukke kimonoer. Matsumoto valgte navnet til sit brand, fordi han ville skabe en modpol til det billede, mange mennesker har af onaniprodukter til mænd. Nemlig at det ikke ser særligt indbydende ud eller er specielt nyskabende. Med mærket ønskede Matsumoto at skabe innovative kvalitetsprodukter i et lækkert design, og det er lykkedes for ham. Siden 2005 har produkterne vundet op til flere priser for deres elegante design og deres funktionalitet. Det er et brand, der bliver ved med at forny sig, og derfor vil vi med sikkerhed se flere spændende produkter fra dem i fremtiden.

TENGA - Enkle og elegante onaniprodukter

Modsat mange andre onaniprodukter på markedet, ønsker de ikke, at deres produkter skal efterligne følelsen af en ægte vagina. De vil derimod gerne give brugerne af deres produkter en oplevelse, der ikke ligner nogen anden. Om du er single eller i et forhold, kan de japanske onaniprodukter tilføre en ekstra dimension til din onani- eller sexoplevelse. Deres produkter spænder fra de helt simple til de mere avancerede. Fælles for dem alle er, at de er lavet af de bedste materialer, og der er kræset for alle detaljerne.

De startede med at lave forskellige produktserier med onaniprodukter til mænd. I de to første produktserier, TENGA Cup og TENGA Flip Hole var det tydeligt at se Koichi Matsumotos inspiration fra hans fortid som automekaniker. Onaniprodukterne havde et enkelt, men elegant design og lignede tilnærmelsesvis ventiler eller cylindre i en bil. Flip Hole er i dag stadig et af de mest populære produkter og det har også vundet flere tests og priser. En anden populær bestseller er TENGA Eggs. Onaniproduktet er formet ligesom et æg og kan købes som et sæt med seks, der kommer i en æggebakke. Æggene er lavet i blød silikone og kan strækkes ud, så det indvendige mønster stimulerer penis langs hele skaftet.

TENGA er mere end bare onaniprodukter

I de senere år har de introduceret nogle nye produktserier og udvidet deres sortiment, så de nu ikke længere kun kan glæde mænd over hele verden med deres produkter, men også kvinder og par. Med serier som Tenga Iroha, der indeholder vibratorer til kvinder og penisringene fra Tenga Smart Vibe, der kan bruges af par, har brandet fået en endnu større fanskare. En af mange fans er den japanske tegner, Butcha U, der som en hyldest til brandets produkter lavede tegneserien Tengirls. I Tengirls er de velkendte onaniprodukter gengivet som kvinder, der i bedste tegneseriestil bekæmper ondskab og kriminalitet. Der er nok ikke mange andre onaniprodukter, der kan prale med at have fået hovedrollen i en tegneserie.

Uanset hvilket produkt du vælger, er vi sikre på, at du vil få den bedst mulige onani- eller sexoplevelse med det. For alle produkterne er lavet af de bedste materialer. Med sexlegetøj fra dette mærke er du derfor sikker på at få en kropsvenlig og intens oplevelse, der vil bringe stor glæde og masser af nydelse.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS