TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Testvinder
Iroha by TENGA Yuki Klitoris Vibrator var 1

Iroha by TENGA Yuki Klitoris Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

699,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Hvis du virkelig vil have noget lækkert og eksklusivt, så er TENGA Iroha Yuki Klitoris Vibrator den helt rigtige vibrator for dig. Iroha er nemlig både elegant, stilfuld, opladelig og vandtæt. I 2013 vandt TENGA en Erotixxx Award for deres serie af Iroha-vibratorer, der blev kåret som de bedste produkter til kvinder.

Iroha Yuki er skabt til kvinder af kvinder, og hvor mange klitoris vibratorer er lavet i hårde materialer, er Iroha Yuki lavet i blød silikone, der nærmest føles som en fast gele, der er betrukket med en fløjlsblød overflade. Resultatet er en virkelig lækker og eksklusiv klitoris vibrator. Den lækre overflade føles bare endnu dejligere, når du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme. 

Med sit kurvede design ligger Iroha godt i hånden og den har et rigtig godt greb, som gør den nem at styre. Du betjener nemt Iroha med plus- og minus-knappen på undersiden af vibratoren. Hold plus-knappen inde for at starte vibratoren og tryk igen for at komme igennem de fire vibrationsprogrammer, indtil du finder det program, der passer bedst til dig. Tryk på minus-knappen for at gå tilbage i programmerne eller hold den nede for at slukke Iroha Yuki.

TENGA Iroha Yuki kan både bruges alene og sammen med en partner. Den har den egenskab, at du ud over klitoris stimulation også kan føre den yderste spids ind, enten vaginalt eller analt. Iroha er vandtæt og du kan derfor (også) nyde den under bruseren. Og så er den er nem at rengøre. 

Iroha Yuki er opladelig og oplades ved hjælp af den medfølgende dockingstation, der også bruges til opbevaring. Dockingstationen kan tørres af med en fugtig klud men må ikke vaskes, da den ikke er vandtæt. 

Iroha Yuki er produceret af TENGA, der er Japans mest populære sexlegetøjsbrand.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS