Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Iroha by TENGA mini UME-ANZU var 1

Iroha by TENGA mini UME-ANZU

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk
35,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
199,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

TENGA Iroha Mini er en effektiv og lækker klitoris vibrator, der passer perfekt i håndtasken, når du er på farten. Den dråbelignende form og den beskedne størrelse gør nemlig Iroha Mini meget diskret.

Du kan nyde Iroha Mini uanset hvor du har lyst – selv under bruseren, da den lille vibrator er vandtæt.

Vi anbefaler, at du bruger Iroha Mini sammen med en vandbaseret glidecreme, så oplevelsen med vibratoren bliver endnu bedre og mere glidende. Efter brug rengøres Iroha nemt med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. 

Obs! Iroha Mini kræver 1 stk. AAA-batteri, der medfølger i æsken. Ét batteri giver op til 5 timers stimulerende vibrationer.

AWARD VINDER: I 2013 vandt TENGA en Erotixxx Award for serien af Iroha-vibratorer, der blev kåret som de bedste produkter til kvinder.

MærkeIroha
Produktvægt (g)58
Fuld Længde (cm)6
Diameter (cm)5
Strømkilde1 x AAA (Inkluderet)
Brugstid (min.)300
Vibrationshastigheder1
Primært MaterialeElastomer
FarveKoral
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Vibration
SprogTysk, Fransk, Portugisisk, Kinesisk, Engelsk, Hollandsk, Italiensk, Spansk
SKU14058
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Klitorisvibrator
Christina - 6. nov. 2021
God vibrator, men synes den mangler nogle stærkere vibrationer. Fik ikke den store orgasme af den.
Den er god
Mimi - 30. jan. 2021
Den gør hvad den skal, man opnår orgasme af den hver gang, den er bare en smulle kraftigt man kan ikke bruge den i langt tid af gangen. Men den er det værd at bruge
Dejligt
Singlen - 21. jun. 2020
Den er behagelig i hånden og nem at holde, den er lille på en god måde, og man kan bruge alle siderne, hvor vibrationerne er stærkest på “toppen” men de er liiidt svagere “nederst”. Alt i alt anbefaler jeg den, og gerne køber en ny selv senere hen ;)
Den lille frække ven
Blomsten - 10. dec. 2019
Jeg var meget overrasket første gang jeg tændte den. Den har en vibrations indstilling og dette kan måske virke kedeligt for nogen, men jeg synes det er fint når det er sådan en lille en, og desuden til den billig pris. Jeg synes den er så dejlig og blød at have med at gøre, jeg tror jeg vil anbefale den til en veninde der aldrig har haft et sex legetøj, for den virker så mild og ikke som en stort "farlig" vibrator. Jeg synes den var super dejlig og jeg fik en fantastisk dyb orgasme af den. Jeg tænker også at den kan være sjov sammen med min kæreste en gang! Lige en sidste ting, rent æstetisk så elsker jeg at knappen er en del af selve designet.
Smukt design, en voldsom vibration
S - 4. nov. 2019
Jeg er vild med designet og størrelsen! Men for mig er den ene vibrationsfuntion en smule for voldsom - i hvert fald til at starte ud med.
Super god vibrator
Den langhårede - 13. sep. 2019
Jeg synes at denne vibrator er super god. Den kan noget alene og også super god, at bruge som supplerende stimulans! Den er super lækker i designet og materialet. Batteriet holder længe! Hvis jeg skal sige noget dårligt om den, vil det være, at der godt måtte være flere vibrationsniveauer så man kan vælge hvor stærke man vil have dem. Jeg vil Fog tilføje at når man først har lært den at kende, kan man ikke andet end at være glad for den :)
Tilfredstillende lille ting.
Helene - 20. apr. 2016
Den har et virkelig lækkert design og du kan bruge den på alle dens sider. Den "spidse" del afgivere mere kraftige vibrationer en de andre sider. Den larmer nærmest ikke, og er virkelig batteri venlig. På pakken står der vidst fem timers leg, på et batteri. men jeg har ihvertfald brugt den meget længere end det og batteriet er still going strong. Den har ikke voldsomme vibrationer men hvis man lige finder ud af hvordan man skal placere den er den rigtig lækker. Den er også virkelig pirrende på kroppens andre erogene zoner.
Ineffektiv
Anonymous - 9. jul. 2021
Jeg håbede på en diskret rejsevibrator, der kunne være på lidt plads. Denne opfyldte kravene i alle henseender undtagen den vigtigste, vibration. Den havde virkelig lav effekt.
Maskinoversat fra sinful.fi
Sådan gør du
Anonymous - 5. nov. 2022
Svær at finde tænd-knappen i et mørkt rum. Godt greb, men kedelig med kun én vibrationstilstand.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS