TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
The Arts of Insanity Selskabsspil var 1

The Arts of Insanity Selskabsspil

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

199,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Forbered dig på timevis af uartig, fræk sjov med The Arts of Insanity selskabsspillet. Spillet er perfekt til dem, der er kreative og måske en smule vanvittige. Spil som to hold, der skal mime, beskrive eller tegne frække og sjove kombinationer mellem en karakter og en handling. 

Opdag din indre erotiske kunstner. Karakter- og handlingskortene former sammen et uartigt, sindssygt scenarie, som du skal forsøge, at få dine holdkammerater til at gætte. De har to minutter til at komme på det rigtige svar. Jo sværere metoden er, jo flere point får holdet. 

Et hold skal mindst bestå af to spillere og det første hold, der har scoret 25 point, kan blære sig med at være aftenens vanvittigste vindere. Spillet er ikke til sarte mennesker, men udfordrer dig til at spille og performe for en uforglemmelig nat af kink og sjov. 

Spillet er på engelsk. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS