Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Doc Johnson The D Fat D with Balls 20 cm var 1

Doc Johnson The D Fat D with Balls 20 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Betyder størrelsen noget for dig? Så er The D by Doc Johnson Dildo 20 cm et must-have.

Med sin imponerende diameter på 7 cm, vil The D efterlade dig med dybe suk og en tilfredsstillende følelse af at være fyldt helt ud. Du kan tage udfordringen op i solo leg eller sammen med din partner under både vaginale og anale udfordringer.

Den potente herre er håndlavet i USA, og den både ligner og føles som den ægte vare. Det livagtige materiale har den helt perfekte kombination af et fast indre og en blød overflade.

Dildoen kan også nydes håndfrit ved hjælp af den kraftige sugekop eller i et harness med O-ring. På den måde kan hænderne frit vandre mod andre erogene punkter.

Doc Johnson Dildo 20 cm er fremstillet i ftalatfrit TPE og har en indførbar længde på 14 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig lækker, men..
MS - 18. jan. 2020
Rigtig dejlig materiale, blød, men stadig fast. God bredde men uden at være vanvittig lang, hvilket er et kæmpe plus. Den eneste grund til at jeg ikke giver topkarakter er grundet sugekoppen. Den er så ringe at jeg ikke kan bruge produktet som forventet.
Enormt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er virkelig meget tyk. Blød og glat, men fast og solid, så perfekt. Lugter dog dårligt, derfor færre stjerner. For stor til mig, så jeg kan ikke bruge den fuldt ud.
Maskinoversat fra sinful.se
Fantastisk følelse!
Anonymous - 13. mar. 2024
En af mandens dildo-udfordringer, denne er tyk, virkelig tyk, men også meget fleksibel i omkreds, da den er lavet af TPE. Den vil forsøge at strække dig til sin omkreds, men er tilgivende. Eneste minus er længden, jeg kunne have ønsket mig en tomme mere. Også sugekoppen som i mandedildoer kunne have været bedre, holder næsten ikke fast.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS