Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
The Ladyfinger Multispeed Vibrator var 1

The Ladyfinger Multispeed Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Er du på udkig efter en lille og simpel vibrator? Så er The Ladyfinger et godt valg.

The Ladyfinger er en diskret og effektiv vibrator med multi-speed funktion. Med multi-speed kan du selv skrue på vibratoren alt efter hvor blid eller kraftig, den skal stimulere dig.

Ladyfinger benytter 1 x AA (medfølger ikke).

Måler 13 x 2,2 cm.

Tip! Brug Ladyfinger sammen med en god glidecreme, så du får den absolut bedste oplevelse. Rengør The Ladyfinger med vand og brug evt. en Sexlegetøjs Rengøring for et endnu bedre resultat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sort er frækkere end hvid.
Vivi - 25. aug. 2017
Denne vibrator er bare så ok. Fin for en nybegynder. Jeg havde engang en i hvid. Men den gik istykker og jeg levede en del tid uden. Så fik jeg ny mand og jeg kiggede efter en ny vibrator. Stor var min glæde da jeg så at den stadig findes . Denne gang har jeg valgt den i sort. Den ser altså noget frækkere ud når den kommer frem fra natbords skuffen. Det er herligt at den kan skrues på og ned i styrke. , idet man jo selv kan svinge i følsomhed. Min mand finder det utrolig frækt at bruge den på mig og jeg når jeg sidder øverst på ham både på mig selv men også på hans pung fyldt med guld og glæde.
Hjalp meget
Nybegynder - 24. jul. 2016
Fik egentligt kun en vibrator fordi min kæreste tog på ferie.. Den har hjulpet en del efter han er kommet hjem også :) Det har været et fantastisk køb
En spændende "assistent"
C.B. - 15. may. 2013
Vi havde ikke rigtig prøvet så meget af sådan noget legetøj tidligere, så det var med en vis spænding, vi bestilte varen. Men hold da op, hvor har denne "lille sorte dims" udvidet vores horisont og gjort denne del af vores liv meget spændende. Det er både sjovt og rigtig frækt på samme tid.
Det er godt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Utilfredshed er det sidste, du kan være.
Maskinoversat fra sinful.se
Bedste køb
Anonymous - 13. mar. 2024
Det bedste køb, jeg har gjort i lang tid. Fantastisk med forskellige tilstande og absolut orgasmegaranti! Jeg elsker den!
Maskinoversat fra sinful.se
Bedste køb i lang tid
Anonymous - 13. mar. 2024
Helt klart det bedste, jeg har købt i lang tid! Super god med forskellige tilstande og absolut orgasmegaranti. Elsker den!
Maskinoversat fra sinful.se
Okay orgasme-ven
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg troede, den ville være mere støjsvag og arbejde hårdere på den højeste indstilling, som min gamle, der skal udskiftes, gør. Ellers helt ok, lille og pæn.
Maskinoversat fra sinful.se
God kvalitet til en billig pris. Kan anbefales!
Anonymous - 8. jul. 2017
Jeg er meget ny inden for sexlegetøj, da jeg først har bestilt noget nu, hvor jeg er 18 år. Men dette var med i min første ordre, og jeg må sige, at det er utroligt godt til så lav en pris! Den er nem at forstå, hvordan man bruger, den er nem at rengøre og larmer minimalt, medmindre man har den højeste vibrationsindstilling. Den er god sammen med en partner eller alene, og den har en god størrelse. Den giver en utrolig prikkende fornemmelse, og den virker også andre steder på kroppen, f.eks. brystvorter, balder og ben. Jeg vil lade mine fingre hvile nu ;)
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS