Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
ShaveSafe The Perfect Shaving Kit til Kvinder var 1

ShaveSafe The Perfect Shaving Kit til Kvinder

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Ønsker du det bedste resultat for din barbering? The Perfect Shaving Kit består af 3 produkter der alle sammen bidrager til perfekt blød hud.

Den patenterede ShaveSafe Gel smøres på det område, du ønsker at barbere. Derefter er du klar til bruge ShaveSafe Razor der har 5 ultra skarpe blade og 1 som er særligt velegnet til vanskelige steder. Efterfølgende vaskes det barberede område i vand, og du afslutter ved at smøre et lag af ShaveSafe Bikini Line Repair Cream på de mere sarte områder som bikinilinjen. Det skal blive siddende på huden og forebygger knopper, kløe og indgroede hår.

I starten bør du barbere dig med ShaveSafe minimum hver 3. dag - og gerne oftere, da det er med til at holde de bakterier nede der er årsag til generne. Vask dig gerne med gelen de dage, hvor du ikke barberer dig og brug cremen hver dag, så du undgår bakterier og dermed får dobbelt beskyttelse.

Produkterne er alle uden parfume, parabener og farvestoffer og kan derfor anvendes på hele kroppen.

Pakken er designet som en lækker julegaveæske, og vil derfor være oplagt som den perfekte julegave til en, du holder af. 

Skraberen er let at rengøre, så du hurtigt kan komme bakterier til livs. På den måde undgår du lettest rødme og knopper efter barbering.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS