TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
The Really Cheeky Brætspil var 1

The Really Cheeky Brætspil

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

299,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Kunne I tænke jer at udfordre hinanden eller vennerne til en sjov aften i erotikkens tegn, så er The Really Cheeky Brætspil lige noget for jer.

Test din egen og vennernes viden om sex og erotik med dette morsomme sex spil. I bedste monopoly-stil skal I dyste om at opkøbe og drive frække virksomheder som eksempelvis Jugsy Malones Lingeri, Catch-a-Cougar Netdating og Pole Position Stripklubber.

Træk et Risky or Frisky kort og se om du kan modstå fristelsen. Kortene lokker med ekstra rigdomme til den, der tør udføre sexede og sjove udfordringer. De mange spørgsmålskort undervejs skal også nok sikre jer varme i kinderne, og kan koste både hæmninger, penge og tøj, hvis I svarer forkert. Spillet er på engelsk, let at forstå og er for 2-8 deltagere.

Æsken indeholder 2 terninger, 1 spilleplade, 8 spillefigurer, 100 Risky or Frisky kort, 100 Spørgsmålskort, 28 Ownership kort, spillepenge og spilleregler.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS