TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
ShaveSafe The Ultimate Shaving Kit til Mænd var 1

ShaveSafe The Ultimate Shaving Kit til Mænd

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

The Ultimate Shaving Kit er en gaveæske med 3 produkter til mænd der ønsker en effektiv barbering og blød hud. 

Smør den patenterede ShaveSafe Gel på det ønskede område, hvorefter du kan barbere med den effektive ShaveSafe Razor. Skraberen har 5 skarpe klinger samt 1 der er særlig velegnet præcisions trimning. Bladene har en smule Aloe Vera og kakaosmør på, der sikrer en barbering uden irritation. Vask efterfølgende efter med vand før du påfører ShaveSafe Aftershave Repair Balm, der skal blive siddende på huden.

I starten bør du barbere dig med ShaveSafe minimum hver 3. dag - og gerne oftere, da det er med til at holde de bakterier nede der er årsag til generne. Vask dig gerne med gelen de dage, hvor du ikke barberer dig og brug cremen hver dag, så du undgår bakterier og dermed får dobbelt beskyttelse.

ShaveSafe er velegnet sensitiv hud og indeholder hverken parfume eller parabener. Balmen indeholder blandt andet kølende menthol, mandelolie og kornblomstvand der bidrager til en næret og smidig hud. Den forebygger knopper, kløe og indgroet hår. 

Pakken er designet som en lækker julegaveæske, og vil derfor være oplagt som den perfekte julegave til en, du holder af. 

Skraberen er let at rengøre, så du hurtigt kan komme bakterier til livs. På den måde undgår du lettest rødme og knopper efter barbering.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS