TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Ti Lektioner i Lyst af Benedicta Söderberg var 1

Ti Lektioner i Lyst af Benedicta Söderberg

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvad tænder danske kvinder på? Hvad er erotik ifølge danske kvinder? Det forsøger tre kvindelige danske forfattere at svare på i bogserien Erotica bestående af 3 erotiske romaner. De 3 romaner er alle skrevet under pseudonym. 

Denne roman fra serien hedder Ti Lektioner i Lyst. Den handler om den 38-årige advokat Benedicta, som er gift med Mark - også advokat og den eneste mand, hun har haft et seksuelt forhold til. En dag begynder Benedicta at længes efter et andet liv. Et liv, hvor hun kan få tilfredsstillet sine følelser og genopleve sin krop, som hun aldrig har lært ordentligt at kende. Hun møder den chilenske diplotmatsøn og kunsthandler Julian, som har dedikeret sit liv til at tilfredsstille kvinder. Nu melder spørgsmålet sig så, om man kan åbne sin krop for et andet menneske, uden at følelserne følger efter?

Bogen Ti Lektioner i Lyst er på 131 sider og nem at læse. 

Bogserien Erotica er kommet i kølvandet på Fifty Shades bøgerne - den såkaldte ”mummy porn” genre - som har taget danskerne med storm.

Bøgerne af skrevet af kvinder - til kvinder. Men de kan naturligvis også læses af mænd.  

Obs! De to andre bøger i serien hedder Det Bløde Punkt og Romerske Fantasier og kan naturligvis også købes her i shoppen.  

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS