Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TitanMen Stretch Cock Cage Penis Ring var 1

TitanMen Stretch Cock Cage Penis Ring

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Titanmen Stretch Cock Ring er strækbar og passer til de fleste.

Penisringen har en indre diameter på 2,6 cm og en længde på 5 cm, der gør, at den også stimulere kvindens skede-åbning ved ind/ud bevægelser.

En penisring hjælper dig til en hårdere og længerevarende erektion. Brug gerne en vandbaseret glidecreme for at få ringen til at sidde korrekt og for optimal nydelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
dur ikke
aj - 31. aug. 2019
man skal havde en meget tynd pik hvis man skal havden på, det blev skraldespanden
Titanmen Stretch Cock Cage Penis Ring
ABC - 19. may. 2014
Fremragende produkt. Købte to - og det er vist en ganske udfyldende oplevelse, har jeg forstået ;-) And the votes are: Generel vurdering=5 Materiale og kvalitet=5 Er produktet nemt, at bruge=5, den indre diameter er dog i underkanten - på den anden side, så har det jo også sine fordele. Glidecreme er et must. Komfort og pasformen=5 Orgasme garanti=5 - et rigtigt godt produkt både til manden og kvinden.
Jeg bruger den konstant.
Alexander - 10. nov. 2019
Jeg er glad for produktet, bruger det til at strękke pungen. Og min partner er super glad for det og starter når jeg tager hende bagfra, og hun męrker kuglerne mod klitoris.
0
Påfųr jęvnt!
David R - 23. sep. 2018
Siden jeg kųbte den, er den tęndt hver gang jeg leger. Det fųles rigtig dejligt med noget, der strękker pungen ud, elsker den fųlelse. Det er lidt besvęrligt at komme videre, indtil du kender tricket. Materialet er måske ikke det bedste, og jeg frygter, at det ikke holder året ud. Hvilket er en skam, for jeg kan virkelig godt lide det. Kųb!
0
Fab
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg købte udskiftning af kuglestrækkere x3, da jeg sidder min. Gamle. Jeg savnede den. Mine nye er geniale. En stærk, mere elastisk stil... Telly god. Stram... Kræver en forsigtig hånd at få. Af
Maskinoversat fra sinful.co.uk

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS