Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TitanMen Piss Off Vac-U-Lock Sprøjte Dildo var 1

TitanMen Piss Off Vac-U-Lock Sprøjte Dildo

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
649,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Vil du gerne gøre din onani- eller sexoplevelse endnu mere kinky og dirty, så er TitanMen Piss Off dildoen et must-have.

Den medfølgende sprøjte kan fyldes med (efterlignings-)urin eller lige den væske, du har lyst til og dildoen er ideel til urinsex eller ejakulationsleg, hvor du har fuldstændig kontrol over, hvor og hvornår der skal sprøjtes.

Piss Off passer sammen med resten af produkterne i Vac-U-Lock serien, og sugekoppen i bunden gør at du også bruge den håndfrit. 

Den store dildo både føles og synes realistisk og vil med sikkerhed fylde dig helt ud. Den har et markeret penishoved, fine årer langs skaftet og et sæt store, vellignende kugler.

TitanMen Piss Off er lavet i USA og fremstillet af Doc Johnsons patenterede Sil-A-Gel. Dildoen kan føres 20 cm ind og har en diameter på hele 4,5 cm.

MærkeTitanMen
Produktvægt (g)679
IndeholderSprøjte, Vac-U-Lock sugekop, Syntetisk urin
Fuld Længde (cm)26
Indførbar Længde (cm)20
Diameter (cm)4.5
Primært MaterialePVC
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Squirting, Sugekop
SprogSpansk, Hollandsk, Russisk, Fransk, Engelsk, Tysk
SKU15256
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk !
Switchfyren - 9. oct. 2018
Den er meget bedre end forventet og til meget billigere penge ! Mig og min kæreste har ledt længe efter en dildo der kunne sprøjte som ikke kostede en bondegård og det lykkes os endelig at finde en. Den er lige til at få på og matrialet er også super. Det eneste " dårlige " der er ved den er " urinen " du får med. Det lugter alt for meget af tropisk men så kan man bruge alt muligt andet i sprøjten. Alt i alt 5 ud af 5 stjerner her fra.
Åh, sikke en mejsel!
Anonymous - 9. jan. 2023
Først og fremmest skal det nævnes, at den faktiske tykkelse er 5 cm og ikke 4,5 cm. Og jøsses, hvor den tykkelse føles! Følelsen af at være vidunderligt fuld, og hækleriet fortsætter, selv efter at du er holdt op med at lege med den. Og som prikken over i'et giver injektionssystemet dig en god fylde indeni. Det eneste minus er den dårlige fastholdelse af sprøjten i slangen, som er for kort. Jeg bruger ikke det kunstige pis, der følger med dildoen, men derimod den kunstige sæd fra Porn Sperm. Man skal tilsætte lidt vand til det, ellers bliver det for tykt til sprøjten og slangen. Det er det, jeg leger med og ofte!
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS