Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Topco Adams Cock Dildo Vibrator med Fjernbetjening 20 cm var 1

Topco Adams Cock Dildo Vibrator med Fjernbetjening 20 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Hvorfor nøjes når du kan få det hele?

Med Adams Cock fra Amerikanske Topco kan du blive fyldt ud af en stor realistisk dildo, mens du nyder lækre vibrationer.

Den 20 cm lange dildo er fremstillet i det særlige PleasureSkin materiale, som giver en blød og behagelig oplevelse, samtidig med at dildoen er fast og fyldig nok til at tilfredsstille dig. Præcis som en rigtig mand.

Livagtige håndmalede detaljer, markeret penishoved og dejlige store bløde kugler understreger og fuldender den naturtro følelse.

Hvad end du nyder pirrende solo-leg eller har inviteret din partner med, styres de 7 vibrations variationer nemt via fjernbetjeningen. Både dildo og fjernbetjening er vandtætte for fræk hygge i badet,

Den solide sugekop tillader håndfri nydelse, ligesom den gør den imponerende dildo velegnet til at sætte på et harness.

Benytter 2 x AA-batterier (skal købes separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget godt
Man 1983 - 29. apr. 2021
Har allerede produceret mange fantastiske orgasmer. Med en passende glat overflade; den glider godt. Den har tilstrękkelige vibrationsindstillingstilstande, så du vil helt sikkert finde en, der ględer dig. Pengene vęrd.
0
Perfekt
NaughtyMan - 26. apr. 2021
Dette produkt er fantastisk til at kųre op i anus. Med vibratoren tęndt bliver tingene endnu bedre, og det fųles virkelig som at få en rigtig fyrs penis indenfor. Hųjt anbefalet!
0
For stor
Girl 25 - 13. aug. 2019
Desvęrre alt for tyk til mig. Vi målte min partner bare for at sammenligne stųrrelser med, og han målte 5 cm over glansen. Jeg troede, at dildoen også ville vęre bredest der, men det var den ikke. Vi lykkedes til sidst ved hjęlp af en flaske glidecreme og en satisfyer på klitoris, men det gjorde faktisk ondt trods en god opvarmning inden. Har også testet det flere gange med samme resultat. Det passer måske bedre til en, der har fųdt eller kan lide stųrre ting. Det var ellers godt.
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS