Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Topco Average Joe The Doctor Marcus Dildo Vibrator med Fjernbetjening 21 cm var 1

Topco Average Joe The Doctor Marcus Dildo Vibrator med Fjernbetjening 21 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Er du varm? Har hurtig puls? Stakåndet vejrtrækning? Få hjælp af Marcus The Doctor Dildo Vibratoren til at blive dejligt afslappet igen.

Med den har du din helt egen doktor lige ved hånden til at tilfredsstille dit mindste ønske. Den grundige undersøgelse og de beroligende øjne må du tænke dig til, men Marcus’ lækre 21 cm mørke penis med faste kugler er din for altid.

Du kan lege med dildoen som den er eller lade dig forkæle ekstra med de 6 vibrations variationer og multispeed, som styres nemt fra den medfølgende fjernbetjening med ledning.

Dildoen har stor sugekop, som kan sættes på næsten alle jævne og glatte overflader, så du kan nyde Marcus The Doctor håndfrit eller sætte ham fast på et harness for fælles fornøjelse med din partner.

Del af den populære Average Joe dildo serie fra Amerikanske Topco, som har fokus på at tilbyde dig onanioplevelser som passer til dine hverdagsfantasier.

Størrelse, form og det særligt bløde TPR-materiale bidrager til den naturtro følelse.

Bemærk: Benytter 2 x AA-batterier (købes separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor værdi for pengene
Anonymous - 1. jun. 2020
Dette er det andet Average Joe-produkt, jeg har købt, og prisen taget i betragtning synes jeg, at man får meget fornøjelse for pengene. Det er dog ikke den absolut højeste kvalitet, så hav det i tankerne. Men jeg kan virkelig anbefale det.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS