Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt var 1

Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Drømmer du om et stilfuldt og pirrende onaniprodukt, der nemt går under radaren? Så er Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt til dig.

Med Stealth Vagina Stroker kan du træne udholdenhed og få kraftigere orgasmer til stor glæde for både dig og din partner.

Det bløde, indvendige CyberSkin sleeve, formet som en indbydende, stram vagina, stimulerer dig i takt med dine bevægelser for et eksplosivt klimaks.

I bunden har den en sugekop, der gør det muligt at sætte onaniproduktet fast på alle glatte overflader, så det kan nydes håndfrit. Bundstykket kan indstilles i lige den vinkel, du ønsker det, for den optimale oplevelse.

Passer de fleste penis størrelser.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sjov, men også sine mangler
Robotten - 30. mar. 2021
Et generelt godt produkt, der kan sættes godt fast i alle mulige positioner, og giver en god følelse. Problemet ligger i, at ved brug kan luften ikke slippe ud af sleevet, og bliver derfor presset ud mellem sleevet og beholderen, hvilket så altså giver en slags "skedeprutter". Jeg har lavet et par huller i bunden af koppen den skrues fast på, der tager en del af dette. Dog er det underligt, at der ikke er tænkt på det fra start?
Lækkert og stramt, god til prisen
Body - 5. nov. 2020
Meget stram indtrængen, men lækkert nok, hvis man ikke er for stor. Kan nok ikke anbefales til de veludrustede, da den i forvejen er temmelig stram til en gennemsnitlig størrelse. Man kan ikke bare støde ind og ud, for hvis man først ryger ud, så er man nødt til at tage hånden til hjælp for at trænge ind igen. Sleevet indeni er blot med tynde riller så intet hokus-pokus der. Sleevet sidder heller ikke bedre fast, end at man kan komme til at støde det ind i dåsen, så man må trække det ud på plads igen. Sleevet er lugtfri. Sugekoppen er noget skrammel, der ikke suger sig ordentligt fast, fordi den simpelthen er for lille - selv på helt glatte fliser. Så action under bruseren bliver aldrig helt håndfri, da sugekoppen før eller siden slipper sit tag og produktet falder på gulvet. Prisen taget i betragtning er den bestemt ok, hvis man kan lide det lidt stramt – så er der god nydelse her. Og sugekoppen kan da heldigvis bruges på andre måder også, så den stadig hjælper til at holde dåsen. Alt i alt okay tilfredsstillende med få forbehold. Et fint begynder produkt til en fornuftigt pris. Husk glidecreme!
Himmelsk
NySinfulKunde - 21. jan. 2019
Topco CyberSkin er ikke kun super lækker og fræk, men den unikke sugekop som virker rigtig godt, gør at oplevelsen bliver ekstra intens! Kan varmt anbefale den og Sinful.
Perfekt.
Toughie - 18. nov. 2018
Dette sęt er en sand himmel af fornųjelser; din fantasi er den eneste gręnse, når det kommer til, hvordan du vil spręnge ved at bruge den igen og igen. Smųr det godt ind, og så er du afsted på en rejse mod perfekte orgasmer med stramt sug.
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS