Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Topco CyberSkin Virtual Sex Ultra Perfect Woman Sexdukke var 1

Oversigt

Få den perfekte onani oplevelse med denne Ultra Perfect Woman Sexdukke i CyberSkin fra Topco.

Nyd de realistiske bryster, mens du tager hende både vaginalt og analt. Den rillede inderside i begge huller vil hurtigt sende dig imod et eksplosivt klimaks.

Du kan også vælge at indsætte den kraftige 6 speed vibrator bullet i et af hullerne for ekstra stimulation.

Lavet af CyberSkin, der både ligner og føles som ægte hud. Sexdukken kan desuden opvarmes inden brug med det medfølgende varmelegeme for en endu mere naturtro oplevelse.

De 2 ribbede kanaler fra åbningerne danner et U for nem og hurtigt rengøring.

Bemærk: 3 x AAA batterier som kræves til vibratoren skal købes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sexdukke
Kas - 4. aug. 2020
Den er fantastisk, brugt en gang men er kun blevet positivt overrasket, den er dog lettere tung med sine ca 10kg og rengøring er ikke nem da der kun er de to huller man bruger, vaginaen er nok den bedste og strammere end numsen, man skal ikke bruge overdrevet med glidecreme og der følger alt med til den, indeholder en "taske" til at gemme den i sin originale kasse, 2 varmerør, et lettere kraftigt æg (brugte den i numsen på dukken da de forudlavet huller ikke gav så meget), en lille bøtte med "majs stivelse" og usb fra noget amerikansk til dansk så du kan sætte varmerørende i et stik, jeg kan kun anbefale denne dukke trods prisen, havde samme "lettet" følelse som var jeg sammen med en kvinde :)
Anbefales
Andre - 19. dec. 2018
Designet, formen og fųlelsen af denne dukke er ekstremt godt. Leveres med varmesonder, der får temperaturen op til 40 grader, hvilket giver en endnu mere naturtro fųlelse. Hvis du er usikker på, om du skal vęlge Pipedream Fuck Me Silly 2 Realistic Real Doll eller bruge mere og kųbe denne, kan jeg garantere, at denne er de ekstra penge vęrd. Både vagina og anus er dybere, så hvis du har en penis på 18 cm eller lęngere, bųr du gå efter denne. Den er lige så nem at rengųre som Silly 2-dukken. Dukken leveres også med en sort taske med lynlås, som gųr, at du nemt kan bęre dukken uden at vękke opmęrksomhed, hvilket er et stort plus. Topscore!
0

Topco CyberSkin Virtual Sex Ultra Perfect Woman Sexdukke

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS