Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Topco Penthouse Cassia Riley Vibrerende Pussy Stroker Onaniprodukt var 1

Topco Penthouse Cassia Riley Vibrerende Pussy Stroker Onaniprodukt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Udforsk Penthouse Pet Cassia Rileys intime folder med denne vibrerende Pussy Stroker.

Når du trænger ind i Cassias realistiske vagina, kan du bare lukke øjnene og nyde, hvordan hun villigt tager imod. Takket være det ultra realistiske CyberSkin materiale føles det (næsten) som var hun der selv.

Lad det noprede og stramme indre stimulere dig i takt med dine egne bevægelser, eller tilføj en helt ny dimenssion med multispeed bullet vibratoren, og lad de pirrende vibrationer forstærke oplevelsen.

Uanset hvad du er i humør til, kan du godt forberede dig på et eksplosivt klimaks i selskab med din yndlings Penthouse Pet.

CyberSkin er det originale, naturtro materiale til realistisk sexlegetøj. Det optager hurtigt din egen kropstemperatur og har såkaldt Dual Density, der som ægte hud, både er blødt og fast på samme tid.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den frække
Trolden - 16. dec. 2018
Lækker udførelse, når den har ligget i lunt vand i et kvarter er den meget lig med den ægte vare"og næsten vanedannende, ikke til at slippe igen. Den er utrolig nem at rengøre og har en plads ikke langt væk fra mig. Sammen med den bedste glidecreme "gunoil" er den perfekt!!
Et fantastisk produkt!
Anonymous - 7. dec. 2018
Meget flot ribbet tekstur på indersiden, der skaber god stimulation. Vibratoren er placeret i et hul på bagsiden af den og giver fine vibrationer, selvom det ville være rart at have den lidt højere oppe. Det, at der er huller hele vejen igennem, har både fordele og ulemper. Det kan være irriterende at skulle rydde op, når man kommer, men på den anden side kan jeg godt lide at se. Jeg synes dog, den er lidt mærkelig at håndtere, man får ikke særlig godt fat i den, synes jeg. Derudover er indgangen lidt smal for mig, hvilket kan være svært i starten, men når man først kommer igennem, føles det godt. Kan anbefales!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS