Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Topco Vulcan Ripe Vagina Onaniprodukt var 1

Oversigt

Vulcan Ripe Vagina er ideel til dig, der ønsker et realistisk onaniprodukt. Både udseendet og følelsen af Vulcan Ripe Vagina minder om ’den ægte vare’, særligt hvis du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme. Glidecremen gør oplevelsen med Vulcan Ripe Vagina mere levende og lækker, ligesom den sørger for at dine bevægelser glider bedst muligt. 

På indersiden har Vulcan Ripe Vagina har et pirrende struktur, der stimulerer dig i takt med dine bevægelser. Det stimulerende sleeve er lavet i et lys hudfarvet og blødt loveskin materiale.

MærkeTopco
UndermærkeVulcan
Produktvægt (g)260
Fuld Længde (cm)15.5
Indre Dybde (cm)15.5
Diameter (cm)4
Indre Diameter (cm)1
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPR
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberRealistisk
SprogEngelsk
SKU14108
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget tilfreds
Morten - 30. dec. 2023
Dette er min første gang med sådan et produkt, så jeg har intet sammenligningsgrundlag. Men jeg må sige jeg er yderst tilfreds og så til fornuftige penge. Jeg vil sige jeg er af gennemsnitlig størrelse eller lidt under. Den er dejlig stram og følelsen er fin. Jeg var på udkig efter noget bedre end at bruge hånden og det fik jeg i den grad!
Udmærket til prisen
Lange jan - 18. aug. 2020
Den er ganske OK til prisen, jeg kunne dog ønske mig noget stimulans på penis hovedet. Den er lidt længere end pipedream snatch hvilket gør man trænger længere ind. For mere sjov skal man nok ofre lidt mere.
Fantastik produkt
Claus - 13. jan. 2019
Næsten som en rigtig vagina. Meget beder ind at bruge sin hånd
Fint til pengene
Tartar - 10. jan. 2018
Købte dette, da jeg ønskede at prøve sådan et produkt. Det føles ikke rigtigt som den ægte vare, men er tættere på end hånden:P Så hvis du heller ikke en har prøvet sådan en, kan jeg sagtens anbefale den, dog ville jeg overveje at bruge en smule flere penge på produktet næste gang, i håb om det villd have en smule mere pow:D Husk at købe glidecreme, ellers er den ikke speciel sjov at bruge:D (Er en smule over gennemsnit hvad angår længte, og kan sagtens være i den.)
Meget god klare jobbet :)
Mikkel - 7. sep. 2017
Jeg vil sige at dette er et udmærket produkt til pengene, men hvis du vil have en rigtig god oplevelse ville jeg sige at du skal købe et af de mere dyre, den er helt fint til prisen og den føltes også rigtig god men dog ville jeg sige der er lidt for lidt mønstre inden i, den mangler lidt "feel" men kan klart anbefales til prisen.
Rigtig godt onaniprodukt
John - 6. jul. 2017
Vulcan Ripe Vagina er super god til prisen Den virker rigtig godt jeg har ikke noget dårligt at sige om den Jeg kan stærkt anbefale at få det
Fantastisk!
Anonymous - 2. may. 2015
Så dejlig, at jeg bliver tændt bare af at tænke på den. Næsten for lækker, for jeg har svært ved at holde mig, når jeg smører den med glidecreme og trænger ind i den. Jeg har kun brugt den et par gange, siden jeg købte den for tre dage siden. Sidste gang var for nylig, og jeg nød det i fulde drag.
Maskinoversat fra sinful.se
Godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet var meget lille, så hvis du vil køre mere solo, skal du tage det ud af glasset, det vil være meget mere behageligt derefter, bemærkede også, at materialet brød lidt i kanterne efter noget brug på trods af, at der blev brugt en stor mængde smøremiddel, i det mindste hvis du har en lille pik, fungerer dette produkt, hvis du har en stor, skal du hellere købe den originale kødlys
Maskinoversat fra sinful.se
Hmmm
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget lille... Min er normal længde og var stolt over, at den ikke passede mig, men stadig RIP £200.
Maskinoversat fra sinful.se
Utroligt smuk
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har denne og en lidt dyrere, større fleshlight. Denne er den mest behagelige og fleksible af de to. Den store fleshlight er tungere og mere klodset, mens denne er mere stram og lettere. Det eneste minus er de to huller til plastiksnoren, da den lækker glidecreme derfra.
Maskinoversat fra sinful.se

Topco Vulcan Ripe Vagina Onaniprodukt

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
219,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS