Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Toy Joy Anal Plugs Finger Sæt 3 stk var 1

Toy Joy Anal Plugs Finger Sæt 3 stk

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
99,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

3 anal fingre i forskellige størrelser.

Disse anal fingre er til dig, der ønsker at eksperimentere med anal stimulation. De forskellige størrelser gør, at du har mulighed for at starte stille ud og prøve dig frem.

Brug en anal glidecreme sammen med Toy Joy anal fingre, så vil legen blive endnu mere lækker, glat og glidende.

MærkeTOYJOY
Fuld Længde (cm)6.5 | 8 | 9.5
Indførbar Længde (cm)5 | 6.5 | 8
Diameter (cm)1.7 | 2.2 | 2.7
Primært MaterialeTPR
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogHollandsk, Fransk, Engelsk, Russisk, Tysk, Italiensk, Spansk
SKU11907
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fin stimuli
Stinne - 19. aug. 2023
Det giver ikke mig en orgasme. Men det god stimuli, under sex. Det dejligt man kan vælge forskellige størrelser. De bløde og køre nemt ind og ud, smerte er der stort set ikke, iforhold til en penis. Så følelsen er rar. Med tiden bliver de dog lidt skrøblige og håndtaget er gået i stykker.
Gode til en god anal oplevelse
Karina - 20. jun. 2021
Hvis man er helt nybegynder eller tidligere måske har haft en dårlig anal oplevelse, så kan det her sæt virkelig anbefales til at få en god anal oplevelse. Der er 3 forskellige str. Og de fylder godt ud på en behagelig måde.
God starter plugs
Mrs - 1. jun. 2014
Vi skulle afprøve os med analsex og valgte at starte ud med dette sæt og det er kun blevet positivt taget imod. At sættet er lavet af et fleksibelt og blødt materiale gør at de er nemme og behagelige at bruge og man får hurtigt en ide om man kan lide analsex eller ej og man har mulighed for at gå stille og roligt frem grundet de tre størrelser. Materialet gør at sættet er meget nemt at rengøre både før og efter brug. Orgasme garantien kommer til 5 dog kun ved den store plug de andre to får henholdsvis 3 (lille) og 4 (mellem) herfra. Sættet fungere iøvrigt rigtig godt sammen med glidecremen som hedder Aquaglide. Alt ialt et rigtig godt starter sæt hvis man har leget med tanken om analsex
fantastisk til nybegynder.
debbie - 3. feb. 2014
Dette produkt er så fantastisk. Det bløde materiale er rigtig dejligt og ha med at gøre.. Hvis man er ny begynder vil jeg anbefale dette produkt.. Produktet er ikke for stort og man kan starte stille og roligt ud og så tage det trin for trin..
Tre frække fingre.
Banditten & Skurken - 11. aug. 2013
Er rigtig god til nybegyndere, da der er 3 forskellige størrelser at vælge imellem, samt materialet gør det nemt anvendeligt - det er bøjeligt og fleksibelt. Det er en god ide, hvis man er nybegynder at starte med den mindste og arbejde sig op ad først. Er rigtig god sammen med Aquaglide anal glidecreme.
Fremragende sęt legetųj.
sond17 - 31. jul. 2017
Disse fungerer fint. Dejligt at "åbne" op for stųrre analt legetųj. For mig er den ikke noget, der giver mig en orgasme, men rar til lidt indledende leg og til at komme i humųr med. Et tip er at binde en snor eller lignende fast, for de har en tendens til at forsvinde helt. Så kan du bare trękke dem ud igen.
0
Det er ikke noget problem.
Anonymous - 13. mar. 2024
Et helt fint produkt. De er lidt små
Maskinoversat fra sinful.no
Onginta på tur med en mand
Anonymous - 13. mar. 2024
Designet føles godt på bagsiden, men er en smule risikabelt. Disse har ikke den der "skede-del" på ydersiden. I det mindste har du ikke lyst til at slippe den, når du har den i hånden. Mens du koncentrerer dig om det sjove greb, skyder de som en raket mod din mave. Jeg brugte et par timer på at fiske, da jeg ikke kunne få fat i den. Desuden samler det klæbrige materiale alt støv, lugte og andre ting, og fingerløkken kan ikke komme rundt om min finger uden at løbe tør for cirkulation. De er også ret små, selvom størrelsen ikke betyder så meget. Men en sjov oplevelse.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS