Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Toy Joy Anal Starter Sæt var 1

Oversigt

Er du nybegynder inden for anal stimulation og ønsker du at udforske samt udfordre dig selv og din partner, så er Toy Joy Adventurous Anal Starter sættet det perfekte valg for dig.

Med det unikke begyndersæt får dig og din partner mulighed for at eksperimentere med forskellige typer af anal stimulation og derved opdage nye former for nydelse i et trygt og behageligt tempo.

Sættet indeholder 9 forskellige dele, der er lavet i medicinsk silikone, TPR-gummi og plast. Alle produkterne er vandtætte. I kan med fordel starte med sættets mindre dele og langsomt opgradere til de større produkter.

De forskellige dele rengøres efter brug med varmt vand og en sexlegetøjsrens. Vi anbefaler, at du bruger en analglidecreme sammen med produkterne.

Sættet består af: - Mini butt plug med stopper (9 cm lang - 7,5 cm kan føres ind). - Vibrerende butt plug (11 cm lang - 9 cm kan føres ind). - Analkæde med 3 buler og et praktisk håndtag (18 cm - 13 cm kan føres ind). - Prostatamassager med et praktisk håndtag (12 cm lang - 8 cm kan føres ind). - Vibrator med buler i forskellige størrelser. Bulerne stimulerer effektivt, samtidig med at de fungerer som stopper (19 cm lang - 13 cm kan føres ind). - Penis sleeve i et elastisk gummi-materiale (11 cm lang). - 2 finger sleeves i et elastisk gummi-materiale (8 cm lang). - Vandbaseret analglidecreme (30 ml). - Kunstige rosenblade til at skabe en romantisk og intim stemning.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Næsten daglig brug
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg/vi bruger sættet ofte! Og er begge meget glade for det!
Maskinoversat fra sinful.no
Meget godt forhold mellem pris og kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Af et startsæt at være er det et alsidigt og godt sæt på begge sider. Pakken havde alle mulige gode ting i sig. Anbefalinger.
Maskinoversat fra sinful.fi

Toy Joy Anal Starter Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS