TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Toy Joy BDSM Starter Sæt var 1

Toy Joy BDSM Starter Sæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vil du eksperimentere med SM og bondage? Så er Toy Joy BDSM Starter Sæt ideelt til dig. Det indeholder nemlig alt, hvad du har brug for til de frække og pirrende sexlege.

Med Toy Joy BDSM Starter Sæt får du alt dette: 

  • To manchetter i 5,5 cm bred kunstlæder, der har en blød bagside. Manchetterne, der er justerbare fra 13,5 til 23 cm, kan bruges for sig selv eller spændes fast til halsbåndet. 
  • Et justerbart halsbånd, der passer til en omkreds på 36-44 cm. Halsbåndet leveres både med en hængelås og 118 cm lang rem med karabinhage, der kan bruges som hundesnor. 
  • En 45 cm lang, sort flogger pisk i kunstlæder, der kan bruges til bløde og pirrende smæk. Piskens slag kan mærkes, uden at de gør ondt. 
  • En sort gag ball med lufthuller, der er perfekt til dominans lege. Remmen er 1,9 cm bred og kan justeres fra 44 cm til 62 cm i omkreds. Selve gag ball’en, der er lavet i hård plast, er 4,2 cm. i diameter.
  • Et blødt, sort bondage reb i bomuld, der kan bruges til japansk bondage.
  • To brystklemmer i metal, der kan justeres alt efter hvor stort tryk man ønsker. Begge brystklemmer er pyntet med en lille lilla bjælde, der kan høres hver gang bæreren bevæger sig.
  • Et sort blindbold, der får berøringer til at føles mere intense, når synssansen sættes ud af spil og de andre sanser vækkes til live. Blindfoldet er lavet i kunstlæder, der har en blød bagside og fordi den har en elastisk strop, passer blindfoldet til en omkreds på 49 – 76 cm.

Toy Joy BDSM Starter Sæt er særligt velegnet til jer, der skal prøve bondage og SM for første gang og som vil udforske hinanden intime lege. Vi anbefaler, at I altid aftaler et stop ord, inden I går i gang.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS