Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Toy Joy BDSM Starter Sæt var 1

Toy Joy BDSM Starter Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vil du eksperimentere med SM og bondage? Så er Toy Joy BDSM Starter Sæt ideelt til dig. Det indeholder nemlig alt, hvad du har brug for til de frække og pirrende sexlege.

Med Toy Joy BDSM Starter Sæt får du alt dette: 

  • To manchetter i 5,5 cm bred kunstlæder, der har en blød bagside. Manchetterne, der er justerbare fra 13,5 til 23 cm, kan bruges for sig selv eller spændes fast til halsbåndet. 
  • Et justerbart halsbånd, der passer til en omkreds på 36-44 cm. Halsbåndet leveres både med en hængelås og 118 cm lang rem med karabinhage, der kan bruges som hundesnor. 
  • En 45 cm lang, sort flogger pisk i kunstlæder, der kan bruges til bløde og pirrende smæk. Piskens slag kan mærkes, uden at de gør ondt. 
  • En sort gag ball med lufthuller, der er perfekt til dominans lege. Remmen er 1,9 cm bred og kan justeres fra 44 cm til 62 cm i omkreds. Selve gag ball’en, der er lavet i hård plast, er 4,2 cm. i diameter.
  • Et blødt, sort bondage reb i bomuld, der kan bruges til japansk bondage.
  • To brystklemmer i metal, der kan justeres alt efter hvor stort tryk man ønsker. Begge brystklemmer er pyntet med en lille lilla bjælde, der kan høres hver gang bæreren bevæger sig.
  • Et sort blindbold, der får berøringer til at føles mere intense, når synssansen sættes ud af spil og de andre sanser vækkes til live. Blindfoldet er lavet i kunstlæder, der har en blød bagside og fordi den har en elastisk strop, passer blindfoldet til en omkreds på 49 – 76 cm.

Toy Joy BDSM Starter Sæt er særligt velegnet til jer, der skal prøve bondage og SM for første gang og som vil udforske hinanden intime lege. Vi anbefaler, at I altid aftaler et stop ord, inden I går i gang.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt
Helene - 14. nov. 2021
Godt begynder sæt
Lækkert produkt der giver “det ekstra” til en kinky aften
Seb - 16. aug. 2020
Produktet i sig selv er udført i en rigtig god kvalitet i forhold til prisen. Det er et godt sæt at begynde med, da det inkluderer mange af de produkter man ville starte ud med. Var dog uheldigt at der var en lille skade på et af produkterne, men Sinful reagerede hurtigt på mim henvendelse og fik straks sendt et opgraderet version af det produkt der var beskadiget. Handler bestemt her igen, næste gang der skal spices op igen
Ikke fan
Petit - 8. apr. 2020
Jeg er desværre ikke bygget så stor, og minder på mange måder om en 12 årig i højde. Dette sæt er mere eller mindre ubrugeligt for mig. Halsbånd er meget stort og bredt, blindfold fylder hele hovedet og gagball også for stor. Vi laver ofte sjov herhjemme med at ting ikke fåes i børnestørrelser, men kæresten synes dog den sjoveste var da jeg brokkede mig over man ikke kunne få sexlegetøj i børnestørrelser!
Pirrende
Mml - 22. apr. 2019
Pisken er sjov nok et par gange men vi har valgt at investere i en i bedre kvilitet. Ellers rigtigt fint sæt, hvor man for meget leg for pengene.
Min starter kit.
Gigi - 9. jan. 2019
En god starter kit med mange sjove ting som kan bruges til at udleve en masse Kinky fantasier. Rigtig god kvalitet til prisen og mod materiale.
Godt startersæt
MS - 16. aug. 2017
Alt i alt en god helhedsoplevelse - dog var vi lidt uforstående overfor rosenbladende. Det giver muligheden for at prøve forskellige ting af lege med det og ikke mindst teste hvad der virker, hvilket er et stort plus. Eneste minus er egentlig bjælderne på klemmerne og kvaliteten af rebet, men eller er vi godt tilfredse. Det kan kun anbefales!
Rigtig fint sæt
Frk - 28. may. 2017
Rigtig fint sæt, god kvalitet til prisen. Dog kunne vi godt undvære bjælderne på brystklemmerne, men de er heldigvis lige til at klippe af med en lille tang. Blindfold'et er lidt stift i det, men det er forventeligt prisen taget i betragtning. Alt i alt et god allround sæt.
Udlev din fantasi
Camilla - 20. aug. 2015
Selvom vi var lidt skeptiske i starten var det altså en godt køb. Når først man er bundet fast og ikke kan se noget, er det et helt nyt univers! Virkelig pirrende og spændende!
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Købte denne overraskelse til min kæreste, og hun elskede virkelig alle detaljer i dette sæt. Man får meget for pengene, manchetterne er virkelig robuste og holder håndleddene uden problemer, kæresten har aldrig været så våd, som da vi brugte dette sæt.
Maskinoversat fra sinful.se
Meget godt startsæt til bdsm-begyndere!
Anonymous - 13. mar. 2024
Du får meget for pengene! Blindfoldet gør sit arbejde godt, rebet er holdbart. Hvis du planlægger at bruge pisken hårdt og meget, anbefaler jeg at købe en uden for sættet, fordi den gik i stykker ret hurtigt. Men resten bruger jeg stadig efter 1 års brug.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS