TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Toy Joy Funky Coochie Coo Vagina var 1

Toy Joy Funky Coochie Coo Vagina

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Funky Coochie Coo er et lækkert onani sleeve til mænd, der gerne vil ha’ ekstra blød og naturtro stimulation. Sleevet er lavet i lækkert real feel materiale (TPE), der giver dig en realistisk følelse.

Før sleevet ned over din penis og bevæg det op og ned, som ved et almindeligt håndjob. Du kan også klemme om det, for en endnu strammere oplevelse. Den glatte og bløde inderside vil forkæle dig og give en ekstra dejlig følelse, i takt med dine bevægelser.

Vi anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med sleevet, så det glider godt og du får den bedste oplevelse.

Efter brug bør du rengøre dit onanisleeve med varmt vand og evt. en sexlegetøjsrens. For at undgå, at sleevet med tiden bliver klistret, bør du af og til pudre det med talkum pulver.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS